上一頁下一頁
發新話題

蘇梅就是放蕩 更新#15 #46 #72

收藏  |  訂閱
94  68.8k

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-4-22 02:56 PM 發表 查看引用來源

係呀!外地真係好玩好多!香港有間酒店我地都鐘意出露台玩😁有次玩玩下發現隔離屋都係露台玩緊😜
你地點發現隔離屋玩,哈

引用:
原帖由 jacklees 於 2019-4-22 08:12 PM 發表 查看引用來源

間洒店係邊,我想去
不便透露呀!香港唔係好多間酒店有露台啫啫😜

引用:
原帖由 135k246 於 2019-4-22 08:12 PM 發表 查看引用來源

不過環境係可以沖昏頭腦 越係知道有人 望,越係刺激, 氣氛真係可以令人high到忘我, 最好所有經過嘅人都停下腳步好好欣賞
事實D人見到係唔會停步㗎🤣🤣

引用:
原帖由 couplelover 於 2019-4-22 08:19 PM 發表 查看引用來源

你地點發現隔離屋玩,哈
個露台都大㗎!當然唔會企定一個位玩啦!轉下位咁咪見到囉!

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-4-22 11:35 PM 發表 查看引用來源

個露台都大㗎!當然唔會企定一個位玩啦!轉下位咁咪見到囉!
香港真係唔多酒店有露台,仲要隔離一齊玩户外,真係難得機會,如果比我與到,一定同佢say hi互相打氣!

3 新鄰居
之前提過villa係一排10間,所以我指的鄰居係隔離屋😜
由於我地住6日,隔離屋今日換咗一對年青情侶!女來自美國,男來自韓國!
早餐時大家咁啱一齊出去餐廳,好自然咁打個招呼傾下計,原來佢地係噚晚入住。咦⋯傾下傾下⋯⋯佢地入住時間,我同老公應該咪喺個按摩亭度開心緊😅😅咁佢地一定已經睇到我地大戰啦。(當然佢地冇提,我地亦冇講啦😂)
早餐後我兩公婆就出左去行街街,行到3點幾,我地就返回酒店喇!太熱喇⋯當然第一時間就光脫脫跳落泳池啦😜浸浸下見到隔離情侶行出門口但又未落沙灘位置影相,重點😍男女都係乜都冇著。依個時候老公由屋內行出泳池,仲好大聲咁叫我😅我即刻叫佢細聲D啦!可能果對情侶以為附近冇人,所以先光脫脫咁行出來影相,避免人哋尷尬啦!哈哈⋯點知原來事實係⋯個鬼妹主動向我老公Say Hi!仲問我地介意嗎?其實點會介意吖!佢見到我地咪又係赤條條🤣🤣打完招呼大家就各自各在自己Villa範圍繼續啦!
夜晚老公喺屋出面食緊事後煙,我就準備冲涼,突然佢走入嚟同我講快D出嚟吖隔離開緊工喎!🤔🤔🤔我諗緊開咩工呀!哦⋯出到去就知喇!原來佢地喺度做緊愛😍外國人真係Open D,佢地戶外又冇熄花園燈,鬼妹仲叫得好大聲😜又真係幾吸引喎😁😁我同老公都睇到好興奮啫!我地覺得佢地應該都係喜歡刺激,於是我就同老公赤條條咁行出屋外,扮不經意咁經過佢地門口,比D刺激佢地先🤣🤣一去一回經過門口,雖然冇停步,但好肯定佢地係見到我地,我地亦見得好清楚😍而佢地亦繼續做😜我地返反去自己間屋,老公JJ已經回氣啦!我地當然唔浪費啦!我今次終於可以叫得大聲D喇🤣🤣

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-4-25 08:09 PM 發表 查看引用來源
3 新鄰居
之前提過villa係一排10間,所以我指的鄰居係隔離屋😜
由於我地住6日,隔離屋今日換咗一對年青情侶!女來自美國,男來自韓國!
早餐時大家咁啱一齊出去餐廳,好自然咁打個招呼傾下計,原來佢地係噚晚入住。咦⋯傾下傾下⋯⋯佢地入住時間,我同老公應該咪喺個按摩亭度開心緊😅😅咁佢地一定已經睇到我地大戰啦。(當然佢地冇提,我地亦冇講啦😂)
早餐後我兩公婆就出左去行街街,行到3點幾,我地就返 ...
如果大家都係泳池做聽到大家鬥大聲應該幾震撼👍🏻

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-4-25 08:42 PM 發表 查看引用來源

如果大家都係泳池做聽到大家鬥大聲應該幾震撼👍🏻
我地冇鬥大聲囉😂

樓主,強烈要求分享老婆與按摩師的情節
泰國好多這樣的推油。特別興奮
強烈要求

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2019-4-26 12:36 AM 發表 查看引用來源
樓主,強烈要求分享老婆與按摩師的情節
泰國好多這樣的推油。特別興奮
強烈要求
你唔好傻啦!邊有人比自己老婆比人攪吖!仲要陌生人。睇你咁講應該冇女朋友啦!一D都唔識尊重女性😡

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆