上一頁下一頁
發新話題

同同事發生關係

收藏  |  訂閱
62  5.1k

除非條女係出開嚟玩, 經常one-night stand 否則千祈唔好上

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-9 10:38 PM 發表 查看引用來源

正啦,36D......
去邊度搵丫丫
你試下係公司舉個牌寫住話我要大波靚女同事做我Sp咁行個圈,睇下有幾個會揾你!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 9/10/2019 09:48 AM 發表 查看引用來源

多謝? 多謝d咩呢? 多謝人俾個咩你奶?
仲有個txt講乜? 佢回o左d乜?
我o係呢個版已經講過無數次啦, 我就係一個八婆
雖然自認怕醜但係好似無咩人覺得係o既你應該唔會介意些牙多d出o黎滿足一下我地(暫時係我)o既八卦欲:smile_30: ...
尋晚搵番部陳年手機(碌4),啲蛛絲馬跡竟然仲喺度。可能係我唔捨得鏟走。

“There's no good in goodbye, but...how dare you left without a handshake! Can I say, though, that you're the sweetest person I've ever had the good fortune of tuning into? You're the Pearl in my Oyster. Thank you for everything."

條女秒回一個簡單得體嘅回覆,同奸狡怕死嘅小弟不遑多讓。但唔知點解,小弟當刻突然爆喊!好彩冇被人見到。

引用:
原帖由 hli9 於 10/10/2019 09:06 AM 發表 查看引用來源

你都好忍得喎
我細個時養過雞仔,養到幾個月大又肥又好肉。然後有日阿媽吼你返學,偷偷哋劏咗隻“咕咕”嚟整白切雞。鬼唔知好味,但就係食唔落。

以前係上環做學廚落場同個樓面係食材房...
之後每次大家想要就會臨落場test大家

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-9 04:08 PM 發表 查看引用來源

識含,一定原味含。

識奶,一定原汁奶。

原汁原味至係至高境界。
未沖涼俾人㩒住嚟奶,感覺又怕醜又舒服....叫唔好但又會忍唔住打開對腳....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 12/10/2019 02:59 PM 發表 查看引用來源
未沖涼俾人㩒住嚟奶,感覺又怕醜又舒服....叫唔好但又會忍唔住打開對腳....
話時話,阿灰,係咪只有老夫老妻至肯玩"原汁原味"?

記得以前啲散餐妹,死都要沖咗涼先肯俾你"開餐"。係都唔俾你原味。:smile_39:

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-13 09:48 PM 發表 查看引用來源

話時話,阿灰,係咪只有老夫老妻至肯玩"原汁原味"?

記得以前啲散餐妹,死都要沖咗涼先肯俾你"開餐"。係都唔俾你原味。:smile_39:
我經驗係越掙扎越走唔甩😁
不過我覺得唔熟嘅都係沖乾淨無咁尷尬

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-14 07:22 AM 發表 查看引用來源

咁你呢個經驗係同事定男朋友先?
如果男同事,原味奶西. 。。。都幾正

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 14/10/2019 09:22 AM 發表 查看引用來源

我都明人有老尷呢樣嘢,因為我自己都係咁。

只係覺得好冇癮同無奈囉。明明講哂唔介意,跪求咁滯,但條條女都唔就範。係*條條女*。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆