上一頁下一頁
發新話題

問男仔...

收藏  |  訂閱
56  2.7k

引用:
原帖由 briancheng2004 於 2006-9-17 07:29 PM 發表
喂~一係你下次同佢做時猛咁話佢好勁or好舒服~盡量俾佢知妳想要囉~
再唔得就算啦~盞自己煩~
哈... 冇用啦... 我都係好奇上黎八下je.. 我都知冇辦法...
佢知我想要架... 不過佢唔會理我囉...
而且都好難話佢好勁...佢自己都知...
因為佢又唔鐘意前奏... 但係又快,次數又唔多...
(通常係至兩星期一次, 每一次由開始到完係10-15分鐘之內)...
如果我話/表示想要... 佢會話[女仔之家點解咁鐘意攪野架]
咁我都唔知俾咩反應好喇... 明明就係佢有問題... :022:

咁妳就應該直接同佢講佢又問題啦~如果佢問妳咩問題,妳咪話要理下妳既感受囉~
無理由好似去厠所咁~沖沖的來~沖沖的去架...

引用:
原帖由 briancheng2004 於 2006-9-17 07:53 PM 發表
咁妳就應該直接同佢講佢又問題啦~如果佢問妳咩問題,妳咪話要理下妳既感受囉~
無理由好似去厠所咁~沖沖的來~沖沖的去架...
講過... 佢話:我係唔錉意攪野架喇, 咁妳想點丫?! :011:

其實我上黎都係想知道下咁樣係正常定係唔正常je...
唔知會唔會有其他人都係咁... :013:

咁我又唔會因為佢唔鐘意攪野就唔同佢一齊既... :022:

其實我諗佢冇咩信心囉...
可能佢成日都覺得自己好快就射... 覺得自己冇用...
你要幫佢重建信心呀!!!

引用:
原帖由 man09172002 於 2006-9-18 02:10 AM 發表
其實我諗佢冇咩信心囉...
可能佢成日都覺得自己好快就射... 覺得自己冇用...
你要幫佢重建信心呀!!!
係咩???? 係咁架???
咁應該點樣幫佢???

你同你男朋友拍左幾耐啦?
可能你男朋友同你一齊已經好耐,熱情淡左。
唔係話唔愛你,而係因為大家一齊太耐,做就變到好似例行公事咁‧
舉個例,你唔係太keen on 一樣野,因為你覺得做個一樣野無咩太大既意義,
好似你第一次同你男友做,佢會覺得好新鮮,無論咩情況,都想搵到一個地方,一個時間同你相好
但日子一耐,而你又任何時間都 avaliable,個種吸引力就會無左啦。
再加上你男友又無野做,個心一定係度煩緊啦。

引用:
原帖由 keitsk 於 2006-9-18 02:16 AM 發表
你同你男朋友拍左幾耐啦?
可能你男朋友同你一齊已經好耐,熱情淡左。
唔係話唔愛你,而係因為大家一齊太耐,做就變到好似例行公事咁‧
舉個例,你唔係太keen on 一樣野,因為你覺得做個一樣野無咩太大既意義, ...
三年半... 可能真係好似係講咁啦...
佢好似一年比一年少...
之前同佢吵到話要分手...
之後同返佢一齊佢就勁需要... :013:
哈哈! 可能要得閑同佢分下手先得... (joking) :014:

引用:
原帖由 *阿小* 於 2006-9-18 12:22 AM 發表

三年半... 可能真係好似係講咁啦...
佢好似一年比一年少...
之前同佢吵到話要分手...
之後同返佢一齊佢就勁需要... :013:
哈哈! 可能要得閑同佢分下手先得... (joking) :014:
那祝你們關係歷久如新啦

引用:
原帖由 keitsk 於 2006-9-18 02:44 AM 發表

那祝你們關係歷久如新啦
THANK YOU!!! :007:
我都希望可以啦...
但係冇理由成日講分手架嘛... 哈哈 :014:

男人初初相識既時侯.想日日做.
耐左會無左新鮮感.
正所謂-食得鱼翅多.都想食下碗仔翅啦.
佢想要嘅時侯.吾好咁容易俾佢..等佢調下引..仲要吾好咁快俾佢到戲肉..做多d前奏
咁會好好多.知道未呀.女

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆