上一頁下一頁
發新話題

新一季”銀行馬”

收藏  |  訂閱
67  4.0k

引用:
原帖由 godhorse5258 於 2007-7-11 01:00 AM 發表
爆發力,兩WIN幾p走唔到:098:
呢隻馬泥地個場食得好應,自視一定好高,但唔知草地又得唔得呢?:041:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-11 09:11 AM 發表

呢隻馬泥地個場食得好應,自視一定好高,但唔知草地又得唔得呢?:041:
唔應該唔得1600田草快步速下跟前跑第二,注意頭兩段24.2 23.1 24.7 23.4(1.35.4)超快你今季找到場有口甘快都唔易,所以應是非凡品......禺見:071:

引用:
原帖由 godhorse5258 於 2007-7-11 11:12 AM 發表

唔應該唔得1600田草快步速下跟前跑第二,注意頭兩段24.2 23.1 24.7 23.4(1.35.4)超快你今季找到場有口甘快都唔易,所以應是非凡品......禺見:071:
頭兩段24.2 23.1 (47.3)算係一個幾快既段速時間,:023: 睇黎佢係一匹跑法主動谷、草、田、泥威力都唔簡單既全才馬,又養係一個耐拼既馬房,下季兩三場頭馬都應該唔會太難了。:131: :036:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-11 12:42 PM 發表

頭兩段24.2 23.1 (47.3)算係一個幾快既段速時間,:023: 睇黎佢係一匹跑法主動谷、草、田、泥威力都唔簡單既全才馬,又養係一個耐拼既馬房,下季兩三場頭馬都應該唔會太難了。:131: :036:  
你有乜好野介紹呀kuskit兄,分亨下啦!

引用:
原帖由 godhorse5258 於 2007-7-11 01:23 PM 發表

你有乜好野介紹呀kuskit兄,分亨下啦!
哈...我係我個邊長編大論左隻[綠色駿威],唔知你對呢隻馬有乜睇法呢?:041:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-11 01:57 PM 發表

哈...我係我個邊長編大論左隻綠色駿威],唔知你對呢隻馬有乜睇法呢?:041:
我自己較喜歡研究1600馬,個人認為喱個路程水準高,更可向其它路程發展,短途仔唔多奶,覺得短途好冇安全感,出閘定輸嬴.

引用:
原帖由 godhorse5258 於 2007-7-11 05:51 PM 發表

我自己較喜歡研究1600馬,個人認為喱個路程水準高,更可向其它路程發展,短途仔唔多奶,覺得短途好冇安全感,出閘定輸嬴.
你對1600咁有心得,我想問你你估隻"時尚風采"下季會唔會係隻1600皇呢?

引用:
原帖由 badbidbad 於 2007-7-12 09:33 AM 發表

你對1600咁有心得,我想問你你估隻"時尚風采"下季會唔會係隻1600皇呢?
如進度理想在1600或以上都舉足輕重啦,但最怕係一季光芒四射下季不復再個類,呢D例子常有,話晒今季都唔係用得少,希望佢KEEP到啦:026:

大摩隻好來好去啦

引用:
原帖由 helloanthony 於 2007-7-12 05:45 PM 發表
大摩隻好來好去啦
3班頂2班尾貨,唔好睇咁高.:026:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆