上一頁下一頁
發新話題

[其他]

收藏  |  訂閱
54  3.5k

引用:
原帖由 anthony1299 於 2016-7-7 04:51 PM 發表 查看引用來源
其實真係有必要咁憤世嫉俗咩?
講咩你都唔岩聽
我都係話 如果有多 可以行善姐
講真 個討論區係咪你開?
我都知自己係運仔 咁都得罪你?

如果覺得自己無做錯,何需理其他人點睇,做番自己��我都認同你做法����

引用:
原帖由 anthony1299 於 2016-7-7 04:51 PM 發表 查看引用來源
其實真係有必要咁憤世嫉俗咩?
講咩你都唔岩聽
我都係話 如果有多 可以行善姐
講真 個討論區係咪你開?
我都知自己係運仔 咁都得罪你?

唔係得唔得罪既問題做人要講道理的,
馬會唔會咁好死兩邊都正水1賠1的,
如果馬會唔抽水咁唔使你叫佢地都會自動自覺捐的,
每場根本抽左0.15水去做慈善了,
中左仲要依然抽嗎?咁一場抽去0.25仲賭條撚咩!
咁好心不如學似錢家樂咁講出街幫阿婆執紙皮丫笨撚柒,
再講如果佢地輸你有補貼俾佢地我都舉埋雙腳贊成捐呀~
都經己抽左0.15水去做慈善乜鳩都夠啦!
仲扮好心喺乞丐兜再抽捐,做人過到自己就得而唔使過到人既.

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 way9452 於 2016-7-7 05:57 PM 發表 查看引用來源

每個人都有不同意見和想法,何需執著呢

執乜撚野著丫!
慈善水位每場都抽左0.15水,
乜撚野慈善都做足啦!而家贏仲要捐輸係咪有補貼呀~大哥
攞人家來做撚好心撚大仁大義.

澳門每場都係抽0.1水而已
馬會已經每場抽盡水0.15了,
贏左仲要捐0.5-0.1
即係場場7折8折咁賭來託磨.

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 車一心 於 2016-7-7 06:13 PM 發表 查看引用來源

你唔比人係狗會食水深都可以赢錢咩,赢左錢做D自己認為啱或開心既事都唔得,例如襟鐘仔:ub_laugh_bad:

心仔你就講出重點喇!自己認為啱或開心既事,
而唔使理會其他人感受的,
一時三刻既命中就扮大仁大義,
我24連同經常十幾出十幾贏都未敢講半句啦!:003::003::003:

引用:
原帖由 iiiiii 於 2016-7-7 06:20 PM 發表 查看引用來源心仔你就講出重點喇!自己認為啱或開心既事,而唔使理會其他人感受的,一時三刻既命中就扮大仁大義,我24連同經常十幾出十幾贏都未敢講半句啦!:003::003::003:
你淨係識自己享受:ub_unhappy:

引用:
原帖由 車一心 於 2016-7-7 06:24 PM 發表 查看引用來源

你淨係識自己享受:ub_unhappy:

禾場場出哂咁濟仲自己享受,唔係掛:030::030::044:

引用:
原帖由 iiiiii 於 2016-7-7 06:26 PM 發表 查看引用來源禾場場出哂咁濟仲自己享受,唔係掛:030::030::044:
直播襟鐘仔同人分享嘛:ub_laugh_bad:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆