上一頁下一頁
發新話題

好煩惱..

收藏  |  訂閱
55  2.7k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-15 10:58 發表 查看引用來源
😌成日想要....成日諗住....day day 可以Diy.....我又細到大都會覺得.....2人無性..好快玩完...除非又係講到錢同利益....
淨係得性o既話都一樣好快玩完啫, 尤其是男人!

回覆 41# 蛇貴妃 的帖子

好似好有經驗咁哦🤔
share來聽聽

引用:
原帖由 pong705 於 2020-6-12 22:21 發表 查看引用來源
可能掛..試過問佢係咪細個發生過咩事佢話無,但佢話以前啲男朋友都唔敢要求咁多,連搞都唔係要就俾
咁其他生活環節上係咪都似有潔癖先?
唔中意口交同童年遭遇應該無關卦... 如果係o既話應該連搞o野都會好好好抗拒, 係完全唔想搞果種
其實我以前都會有差唔多o既念頭
心諗唔L係吓話, 人地用o黎痾尿果支o野都要擠落口? 有無咁核突...?
但經歷過青春期o既心理變化 同埋咸片愈睇愈多
反而上o左腦宜家覺得做愛就一定要含, 一場大戰過後仲一定要吞到d 先叫做完滿結束
甚至搞唔搞o野都好, 都想有得含
覺得男人支o野o係一個女人口入面, 兩個人大汗疊細汗個畫面好靚囉
個女人好有女人o既感覺

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-15 10:31 發表 查看引用來源

人係咁o架啦, 或者話上天係公平o既, 有得優點就一定會有缺點
但係優點缺點又係相對囉, 各花入各眼, 我好彩卦, 至少性同愛呢兩方面同伴侶都夾到
不過你要論個人的話我地都各有各唔好o既地方, 只係咁o岩唔好o ...
啱,人無完人.相處都係要互相包容.同埋夾唔夾都係無得勉強.性同愛可以兼顧到已經好難得.

回覆 43# 蛇貴妃 的帖子

青春期既變化直頭開發左你啊
你都好鍾意含哦😍
睇來你都識唔小野

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-15 10:52 發表 查看引用來源
我女朋友都係咁啊,但又唔可以話佢保守。我認為係av令到我地覺得女人可以好開放姐
兩個人床上最親密接觸唔應該放唔開囉.同你講既完全無關係

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-15 12:16 發表 查看引用來源
好似好有經驗咁哦🤔
share來聽聽
唔止一個啦, 開頭話你點正點索, 成日想同你搞, 時間長左咪一樣厭,
厭左之後就係咁挑你d 毛病, 呢樣唔滿意果樣唔滿意, 初頭大大聲話自己無所謂/唔介意o既o野忽然之間又話接受唔到,
吵吵鬧鬧搞一大輪之後話要冷靜要空間點知被撞破其實已經同其他人一齊
個format 係咁, 詳情無謂講啦, 你地應該比我熟啦
但都要對當事人公道o既, 當時o既我確實又有我o既問題, 同埋生活係幾枯燥
鬼叫果陣無錢又無閱歷咩 拍拖就係食飯同做愛, 傾多兩句都唔知傾咩好

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-16 09:36 發表 查看引用來源

唔止一個啦, 開頭話你點正點索, 成日想同你搞, 時間長左咪一樣厭,
厭左之後就係咁挑你d 毛病, 呢樣唔滿意果樣唔滿意, 初頭大大聲話自己無所謂/唔介意o既o野忽然之間又話接受唔到,
吵吵鬧鬧搞一大輪之後話要冷靜要 ...
agree~~中晒POINT

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-16 09:36 發表 查看引用來源

吵吵鬧鬧搞一大輪之後話要冷靜要 ...
agree~~中晒POINT

恕我直言,樓主你係一個好男友但因為咁你女友可以理所當然去接收你對佢既好,變左佢唔需要取悅你,感覺上會比較冷淡係性事上

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆