上一頁下一頁
發新話題

搭訕 (請先移玉步到第二頁o既 #12, 我有o野需要澄清)

收藏  |  訂閱
62  19.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-1 09:48 發表 查看引用來源

哈哈哈尋晚又睇o左d 乜電影?
沒看什麼
夢裡的主角是妳! 我不知道做了什麼把妳惹得很憤怒 真的非常非常憤怒那種
我說不出是什麼來 有點抽象 但當時在夢中的那個我似乎是真有做過惹你生意的事
中間的片斷太零碎了 到最後的結局是妳大聲的在喝我 "以後不要讓我再看到妳!" 這樣的話
然後醒了 就再也睡不著

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-1 10:08 發表 查看引用來源

可能同性仲好!
😋😋
What the fuck?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-1 10:57 發表 查看引用來源

沒看什麼
夢裡的主角是妳! 我不知道做了什麼把妳惹得很憤怒 真的非常非常憤怒那種
我說不出是什麼來 有點抽象 但當時在夢中的那個我似乎是真有做過惹你生意的事
中間的片斷太零碎了 到最後的結局是妳大聲的在喝 ...
...............
哎唷點解會咁o架... 過o黎抱抱~~
你認錯人咋o卦, 我冇可能會咁講o野
冇可能有人捨得對你咁講o野

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-1 11:55 發表 查看引用來源
What the fuck?
親切啲。
抱抱也是甜。🥰🥰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-1 12:00 發表 查看引用來源

...............
哎唷點解會咁o架... 過o黎抱抱~~
你認錯人咋o卦, 我冇可能會咁講o野
冇可能有人捨得對你咁講o野
沒事了
歸根究底還是因為妳! 昨天的事! 開始時我確實以為妳背叛了妳的未婚夫
算是我不對吧  然後夢境裡變了質 變成我做了一些讓妳非常討厭的事 妳要臭罵我一頓然後跟我絕交

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-1 09:58 發表 查看引用來源

正解
1. 太長真係會痛, 初入係好刺激, 但之後真係會痛
2. 長只係其中一個元素, 仲有磨菇頭, 青筋, 色澤, 手感, 味道, 耐力, 復完速度, 頻度... 可以寫多三頁紙
3. 愛人o既13cm 始終係爽過 冇feel ...
我愛人每次都叫我唔好入晒,但我每次都忍唔住會插晒入去,你就話頂唔順,叫我抽出小小,我唔理佢....佢就會推開我😅

聽過啲人妻講做人世嘅唔好咁長, 夠粗夠硬頂得耐就 perfect.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-1 19:49 發表 查看引用來源
聽過啲人妻講做人世嘅唔好咁長, 夠粗夠硬頂得耐就 perfect.
子華講得啱,男人中意新鮮女人中意保鮮😂
熟悉嘅感覺係幸福D嘅
當然亦有人例外,兩邊都有

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-31 08:33 AM 發表 查看引用來源

好啦唔玩啦

其實只係role play o黎o架啦, 同未來老公仔,
扮唔識, o係超市遇到, 然後o係外面口爆
好耐冇o係外面玩過...

千真萬確, 唔信o既話下次你可以親口問佢
總之我唔會做果d 對唔住人o既o野啦

係專 ...
蛇蛇你真系好玩得,其實同自己老公玩多D呢類情趣遊戲,先可以保持新鮮及刺激感,祝你二公婆幸福及性福滿滿!😊

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-2 10:50 發表 查看引用來源
蛇蛇你真系好玩得,其實同自己老公玩多D呢類情趣遊戲,先可以保持新鮮及刺激感,祝你二公婆幸福及性福滿滿!😊
可是拿我來當受害者🥺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆