上一頁下一頁
發新話題

四年內射之快感

收藏  |  訂閱
50  29.2k

係呀, 比朋友聞到, 條女比我屌完射精, 想起都有啲刺激.
引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2021-8-27 18:10 發表 查看引用來源
呢個先夠晒過癮,不過佢話啲精好臭,有一次同佢搞完野先至等去同啲friend出街,佢話好驚啲friend聞到有味,但我心中暗爽

引用:
原帖由 smithfield 於 2021-8-27 23:32 發表 查看引用來源

中出完抺乾淨如果再嚟多次,我照樣會幫老婆口交。
老婆都可以在中出後,用口幫我清潔

內射最爽一定係老婆大肚嗰陣,攞正牌中出,又唔洗個個月m到停戰幾日,睇住自己D精喺個大肚婆下面慢慢流出嚟真係好治愈。

中出最爽一定係射完後仲可以高速大力抽插, 直到條野軟左細左先停, 唔洗怕甩套

我之前同ex玩果陣都係甘 下晝喺酒店中出放題 就算點清洗 到第二朝起身佢都會話條底底滲透緊我前一日果d精
亦試過有次喺公園佢無晨晨想要 仲要唔戴套就坐上來 係都要我射哂入去先安樂 臨尾送佢返屋企果陣 見佢兩腳夾下夾下甘 原來d精已經開始穿過底底流緊去大腿中間 我跟著話係咪自己攞來衰 呀佢又話甘先過癮喎

引用:
原帖由 bonpark 於 2021-8-30 16:54 發表 查看引用來源
內射最爽一定係老婆大肚嗰陣,攞正牌中出,又唔洗個個月m到停戰幾日,睇住自己D精喺個大肚婆下面慢慢流出嚟真係好治愈。
中出自己老婆係理所當然,最爽係中出人地老婆

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-8-31 11:54 發表 查看引用來源

中出自己老婆係理所當然,最爽係中出人地老婆
男人至真心聲
我信你🤷‍♀️

回覆 47# angelwong709 的帖子

不如中出人地大肚老婆,仲要廿五歲以下,仲😄正,d精慢慢流出黎….

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2021-9-5 11:47 發表 查看引用來源
不如中出人地大肚老婆,仲要廿五歲以下,仲😄正,d精慢慢流出黎….
都難搵到25歲以下人妻大肚婆,不過中出人3x左右都正,通常老公唔多搞,就易俾其他人男人食到。

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-9-3 16:44 發表 查看引用來源
男人至真心聲
我信你🤷‍♀️
試過一次少緊人妻時,人夫打電話來,仲爽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆