上一頁下一頁
發新話題

有冇試過口爆完再插

收藏  |  訂閱
131  34.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-3 08:08 發表 查看引用來源

其實男人多唔多會有壓力o既呢?
比如擔心自己太快, 驚會比對方笑 又或者聽人吹噓自己有幾勁然後心入面有個比較?
問得好, 我估多數人唔多唔少都有, 其實要睇對手囉

引用:
原帖由 hihi101 於 2021-8-31 12:00 發表 查看引用來源
有冇試過口爆完再插上次同老婆吊插插下有小小軟 諗住叫佢吹返硬小小
點知佢落力得滯吹爆左
但爆完都仲有小小硬 咪再插多幾Q
點知完來啱啱口爆完再插係好過癮嘅
好似二種唔同感覺咁
可能再插佢hi嘅關係佢含住係口啲精 ...
口爆完再插又真係唔多,中出完唔拎走再中出就試得多。

個次係自己試,忍住唔縮手,不斷刺激。
引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-3 09:53 發表 查看引用來源

咁對手係咪知道你中意果刻再刺激? 佢知用咩方法?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-9-3 11:02 發表 查看引用來源

用自己手係咪都係得5秒?

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-3 09:54 發表 查看引用來源

問得好, 我估多數人唔多唔少都有, 其實要睇對手囉
啊... 咁可能呢個先係重點
條友其實係想話, 女人冇呢d 所謂面子o既顧忌, 搞o野"輕鬆"好多所以enjoy d?

師兄真係好彩,有個咁好的老婆

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-9-3 11:02 發表 查看引用來源

某一兩位人士話過, 女人好順從咁忍住痛楚接受男人俾佢o既折磨, 果個moment 非常性感
咁我都覺得俾人打機機/ 口爆/ 同人搞o野到射o左精之後可以忍受到你地講果種酸軟麻痺, 即係唔會即刻依嘩鬼叫推開人
其實都幾 man

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-3 13:12 發表 查看引用來源

某一兩位人士話過, 女人好順從咁忍住痛楚接受男人俾佢o既折磨, 果個moment 非常性感
咁我都覺得俾人打機機/ 口爆/ 同人搞o野到射o左精之後可以忍受到你地講果種酸軟麻痺, 即係唔會即刻依嘩鬼叫推開人
...
哈哈, 呢個反思幾好

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-3 13:52 發表 查看引用來源

哈哈, 呢個反思幾好
其實係點樣謂之麻痺? 夾住腳坐得耐果種?
搏命chok chok chok 啜啜啜會唔會痛o既呢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-3 13:56 發表 查看引用來源

其實係點樣謂之麻痺? 夾住腳坐得耐果種?
搏命chok chok chok 啜啜啜會唔會痛o既呢?
我估同夾住腳坐得耐果種痺係有分別, 應該大概係high果種興奮感覺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆