上一頁下一頁
發新話題

大家試過刺激或者搞野經歷係點?我都有唔少想講下#1,2,3,8,16,19,26,26,29,30,32,34,45,47

收藏  |  訂閱
630  129.1k

話唔定細妹已經手淫.
引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-25 12:28 發表 查看引用來源
會唔會細妹都聽到聽晒想你幫手😌

可以更持久, 正.
引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-25 22:53 發表 查看引用來源
今日回憶起同女朋友買校服玩制服誘惑,佢不嬲都知我好鐘意佢著制服,OL套裝,黑色高跟鞋等既衫⋯佢知道每一次佢一有咁既打扮我都會特別狂特別粗暴咁屌佢⋯有一次我地係沙田行街經過校服店⋯見到有我最愛之一既真光校服賣,佢 ...

唔係, 係樓下, 有地方遮頭的, 等到微雨先行返女友屋企.
引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-10-25 09:22 發表 查看引用來源
全程露天淋雨?

引用:
原帖由 hkkenken69 於 2021-10-25 11:29 PM 發表 查看引用來源
我都曾經同一個EX係停車場好像師兄這樣玩.不過都十幾年前啦
我都係好多年前⋯都有10年前⋯

引用:
原帖由 明眼 於 2021-10-26 00:37 發表 查看引用來源
仲未有智能手機時代的事了.  
有次去左紅磡買相機, 買完去左個商場食飯, 因為太耐了我真係記唔到商場名. 唔知係太新定係地點問題, 呢個商場無乜人流. 咁食完飯之後, 女朋友就去廁所, 去完返來同我講話, 呢個商場咁靜 ...
應該係漁人碼頭,好靜,的商戶投訴過。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-10-26 09:12 AM 發表 查看引用來源
應該係漁人碼頭,好靜,的商戶投訴過。
師兄依家仲有冇影相?我依家都係去影下風景多,有興趣可以私下吹下水

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-25 10:53 PM 發表 查看引用來源
今日回憶起同女朋友買校服玩制服誘惑,佢不嬲都知我好鐘意佢著制服,OL套裝,黑色高跟鞋等既衫⋯佢知道每一次佢一有咁既打扮我都會特別狂特別粗暴咁屌佢⋯有一次我地係沙田行街經過校服店⋯見到有我最愛之一既真光校服賣,佢 ...
跟住入到房其實都係慣常戰法⋯佢著左校服幫我吹⋯再拍,不過真係件校服激起我性趣,果晚執左3次⋯果時女朋友有食藥,次次中出,出到第三次已經好似冇咩野出咁⋯跟住冇耐佢就著住依件校服出去⋯我地就玩露出
我地果時住村屋,附近有條大引水道⋯平時好少人行⋯除左晨運人士
果次我地放假訓醒,就話不如行去影吓相睇下金魚⋯
咁咪換衫行囉⋯點知知衰婆換左件旗袍校服扮學生妹同我行⋯我話果到會唔會多蚊嫁⋯佢話唔怕⋯我都諗到個賤閪又想野戰⋯

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-25 14:35 發表 查看引用來源
親人都玩咁激,睇到我都硬晒,口爆我最喜歡,可惜同第一個女朋友分左手後一直都冇⋯所以我之前先出post想搵個喜歡口愛既人
因為大家都知道o左對方一d 秘密卦, 之後得兩個人獨處果陣會變得特別開放
不過眾多同輩親戚之中算佢本身就最玩得埋
最記得俾我發現佢食煙果一幕, 佢個表情似足你睇電視果d 殺人犯俾警察落手扣果一刻
眼神係 "仆街啦今次死硬了" 萬念俱灰真係世界末日咁o既感覺
我仲特登嚇9 佢delay 左半分鐘先至攞自己包煙出o黎話唔駛咁驚喎, 同路人, 我唔會告發你o既
之後佢又重生啦, 靈魂返番晒o黎
講好o左死人冧樓海枯石爛都唔會出賣對方之後, 我地就比親生兄弟姊妹更加親

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-26 10:50 AM 發表 查看引用來源

因為大家都知道o左對方一d 秘密卦, 之後得兩個人獨處果陣會變得特別開放
不過眾多同輩親戚之中算佢本身就最玩得埋
最記得俾我發現佢食煙果一幕, 佢個表情似足你睇電視果d 殺人犯俾警察落手扣果一刻
眼神係 "仆街 ...
咁又係,有時大家都有秘密係對方手就會放好多

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-26 09:17 發表 查看引用來源
師兄依家仲有冇影相?我依家都係去影下風景多,有興趣可以私下吹下水
無,廿幾年前係果頭番工,星期六加班食過飯,TEA

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆