上一頁下一頁
發新話題

強顏歡笑去做夢

收藏  |  訂閱
89  15.3k

引用:
原帖由 不動明皇 於 2021-12-30 10:19 發表 查看引用來源
無既..你未同佢講..套就帶緊呀喇.做唔做你自己揀囉..再問一次就即CUT..

佢其實好清楚我意思先keep到

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-28 21:39 發表 查看引用來源

佢不停提。。。但我真係無呢個意思
係啊,如果個男人咁樣,真係唔想再一起
唔識專重人真係唔好一齊

引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-30 11:52 發表 查看引用來源

係啊,如果個男人咁樣,真係唔想再一起
唔識專重人真係唔好一齊
遲下佢都唔係香港 無得再見 所以佢會乖番架啦

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-30 12:19 發表 查看引用來源

我會覺得不停問的男人好令人心煩
我主人真係好好
一次都未試過要求唔戴套
見到你的post 完全感受到那份討厭

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-28 22:00 發表 查看引用來源

個話題咪就係 套/唔套/臨出上套。。。
Condom而家係叫安全套,唔係避孕套咁簡單啦⋯⋯
唔全程帶住點安全?

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-30 12:19 發表 查看引用來源

小魔星我估你覺得同佢幾夾,可能佢有過人之處令你有其他人比唔到既興奮你啦!😚😚😚

我估佢睇完啲回覆都明有危險架喇,佢唔會想失去你既,會乖番架啦!

阿sp要珍惜喇!好多人喉住呢個位架(包括我)!
🤣🤣🤣

引用:
原帖由 小強小小強 於 2021-12-31 02:27 發表 查看引用來源

小魔星我估你覺得同佢幾夾,可能佢有過人之處令你有其他人比唔到既興奮你啦!😚😚😚

我估佢睇完啲回覆都明有危險架喇,佢唔會想失去你既,會乖番架啦!

阿sp要珍惜喇!好多人喉住呢個位架(包括我)!
🤣🤣🤣 ...
無得唔失 因為佢3月走人啦

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-29 09:29 發表 查看引用來源

唔係無講過 我出黎為搞野 要安全 個個搞既都清楚
如果係我,我會好鍾意你,事先講明好重要的!

引用:
原帖由 taifai88 於 2021-12-31 12:58 發表 查看引用來源
如果係我,我會好鍾意你,事先講明好重要的!
多謝你

引用:
原帖由 小強小小強 於 2021-12-31 02:17 發表 查看引用來源

Condom而家係叫安全套,唔係避孕套咁簡單啦⋯⋯
唔全程帶住點安全?
不能認同更多
保護自己,要有一套

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆