上一頁下一頁
發新話題

死魚 真係好冇癮

收藏  |  訂閱
98  18.3k

有無講得咁嚴重,乜嘢條女點落台,事後檢討係關心佢咋喎,性愛專家都鼓勵男仕做完同女方傾下感受,有乜問題!樓主可以問佢係咪自己技術唔好所以佢唔夠興奮?條女會有幾難受?睇你點問啫!
幾時叫你質問對方啫,而家叫你凶佢咩!共同解決咪就係要開心見誠坦白講出黎,唔誘道佢講估估下就解決到?
引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-9 08:03 發表 查看引用來源

如果咁問,條女點落台,一句問返你,你而家當我係你條女,定當我係免費雞🤣🤣
你點答?如果真係中意人,係共同解決,而唔係質問對方囉

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-9 15:48 發表 查看引用來源
有無講得咁嚴重,乜嘢條女點落台,事後檢討係關心佢咋喎,性愛專家都鼓勵男仕做完同女方傾下感受,有乜問題!樓主可以問佢係咪自己技術唔好所以佢唔夠興奮?條女會有幾難受?睇你點問啫!
幾時叫你質問對方啫,而家叫你凶佢咩!共同解決 ...
技術我唔夠膽講好叻 可能你冇細心去睇 我有講過前戲最小15分鐘 當男上女下的時候佢連m字腳都唔識 玩C眼的時候又唔識抬高屁股 根本冇進入狀態點樣去享受性愛?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-9 15:48 發表 查看引用來源
幾時叫你質問對方啫,而家叫你凶佢咩!共同解決 ...
男人睇嘢同女人睇一係唔同, 男人會攞件事出嚟討論分析。 女人會將整件事mix埋一齊講, 所以要睇下條女本身 心態係點。 出來玩開嘅人同唔係玩開嘅人係兩種心態。
我梗係奶過嘢先會咁講啦

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-9 20:34 發表 查看引用來源

技術我唔夠膽講好叻 可能你冇細心去睇 我有講過前戲最小15分鐘 當男上女下的時候佢連m字腳都唔識 玩C眼的時候又唔識抬高屁股 根本冇進入狀態點樣去享受性愛? ...
其實你講得好啱, 應該唔關性愛技術嘅問題, 可能條女逼緊自己去做一啲佢心理未預備好去做嘅事, 所以你嘅性愛技巧幾高超都冇用。 有幾樣問題你自己先清楚:
1) 你條女對性方面取態係屬於保守定係開放
2) 如果佢話想同你有下一次嘅, 佢可能係想突破自己一啲心理障礙, 多於性愛技巧。 所以你應該喺心理方面體諒返佢先
3) 你條女係咪乜嘢都會同你講, 屙屎唔出都會同你講嗰啲

我唔係話你技術唔夠,我知你好落力。係叫你同ex傾時,梗係先話係咪自己問題令佢唔能夠投入,誘導佢係乜嘢原因,女人要氹先講嘅。
引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-9 20:34 發表 查看引用來源

技術我唔夠膽講好叻 可能你冇細心去睇 我有講過前戲最小15分鐘 當男上女下的時候佢連m字腳都唔識 玩C眼的時候又唔識抬高屁股 根本冇進入狀態點樣去享受性愛? ...

所以同佢傾係誘導,試探佢,引佢講出黎。女人心思當然唔同男人,但唔代表冰山唔可以劈開嘅。佢同得樓主主動上床,但又像唔投入,就係一定有原因。
我就排除咗怕醜同唔願意,如果包含呢兩樣,佢就唔會叫樓主去開房。
引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-10 02:10 發表 查看引用來源

男人睇嘢同女人睇一係唔同, 男人會攞件事出嚟討論分析。 女人會將整件事mix埋一齊講, 所以要睇下條女本身 心態係點。 出來玩開嘅人同唔係玩開嘅人係兩種心態。
我梗係奶過嘢先會咁講啦 ...

我覺得條女似係怕醜居多啫... 主動搵得你開房, 唔想做就假o既 綜合樓主形容佢o既反應, 我覺得係一種唔敢俾人見到自己性興奮時o既表情反應, 覺得難為情卦
如果係咁o既話就無謂同佢講啦, 講起呢d 話題人地更加尷尬更加唔自然, 萬一為o左逃避唔再同你搞o野你就仆街啦

由另一方面入手, 你作為男人o係床上又有咩表現先?
我覺得一個怕醜o既人, 如果拍著一個玩得放o既, 或者會比較容易open 自己少少
佢冇反應咁就由你做起囉, 誇張d 都唔緊要, 表現出你同佢搞o野果陣好high 好禽獸o既一面
話唔定會有意想不到o既效果...
再唔係飲少少酒都得

我自己都係o架, 好怕一d 射精果陣一碌木咁o既男人
亦遇過一d 內向男, 咁咪自己淫d 囉 詳情懶得寫啦, 總之同av 差唔多
之後個男o既行為真係會有改變, 仲會同我傾淫計

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 12:48 發表 查看引用來源
我覺得條女似係怕醜居多啫... 主動搵得你開房, 唔想做就假o既 綜合樓主形容佢o既反應, 我覺得係一種唔敢俾人見到自己性興奮時o既表情反應, 覺得難為情卦
如果係咁o既話就無謂同佢講啦, 講起呢d 話題人地更加尷尬更 ...
但係條女做到尾都係乾喎?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-11 13:22 發表 查看引用來源

但係條女做到尾都係乾喎?
心理因素?
因為緊張, 怕醜, 周身唔自然, 所以出唔到水

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 13:30 發表 查看引用來源

心理因素?
因為緊張, 怕醜, 周身唔自然, 所以出唔到水
如果係咁講, 就唔好講定係出黎攪野,一切等佢自然發生……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆