上一頁下一頁
發新話題

忽發奇想⋯⋯有冇人試過同孕婦做愛

收藏  |  訂閱
537  66.4k

同老婆大肚既時候做過...
印象中係3個月和 7個半月左右 試左兩次

係個波大左...體位只可以一個(怕動作大影響個胎)...無咩特別

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-6-27 10:00 發表 查看引用來源

係個波大左...體位只可以一個(怕動作大影響個胎)...無咩特別
做過兩次咁少?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-27 08:40 AM 發表 查看引用來源
不過你想果種姊妹/母女MFF係好吸引!😬
無錯,所以超想試

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-6-27 10:00 AM 發表 查看引用來源

下面會唔會感覺唔同?我上網睇到人講女女有左BB有d人會感覺勁好多

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-6-27 10:22 發表 查看引用來源
無錯,所以超想試
我都想!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-27 10:24 AM 發表 查看引用來源
我都想!😬
水王哥有咩唔想試🤣🤣🤣你快d應徵做板主啦😬😬😅

兩公婆做愛不嬲都係女性主導想唔想...
生既係佢唔係你...作為媽媽緊張過你....通常好少搞
(有兩次體驗下算係咁,何況我係標準鍚妻號)

講返先....個胎穩定左喇頭個幾個月搞係爽D既, 還可以女上
7個月後...子官出左, 門口有野頂住...條野係入唔哂, 但就好似另一種G點咁...頂住係好過隱
唔可以太大力...但FEEL到女方真係會勁想要,比平時敏感...
聽人講激得過頭易出現假宮縮...

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-6-27 10:33 發表 查看引用來源
水王哥有咩唔想試🤣🤣🤣你快d應徵做板主啦😬😬😅
我何得何能呀!😂

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-6-27 10:43 發表 查看引用來源
兩公婆做愛不嬲都係女性主導想唔想...
生既係佢唔係你...作為媽媽緊張過你....通常好少搞
(有兩次體驗下算係咁,何況我係標準鍚妻號)

講返先....個胎穩定左喇頭個幾個月搞係爽D既, 還可以女上
7個月後...子官出左,  ...
呢啲真係要試過先知!仲以為後入就冇問題Tim!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-27 10:46 AM 發表 查看引用來源
呢啲真係要試過先知!仲以為後入就冇問題Tim!😂
我諗應該唔會後入,多個B咁背住腰會負荷好大好累

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆