上一頁下一頁
發新話題

42歲叔叔與升中六學妹 ( update #38 #169 #200 )

收藏  |  訂閱
381  262.7k

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-17 01:18 發表 查看引用來源
我:嘩!終於沖完涼喇?咁耐架
Vicki:女仔喺咁架,我喺入面吹埋乾頭髮嘛,又要敷mask差唔多啦
佢著左套粉紅色Hello Kitty睡衣出來,最養眼當然係套衫質料唔太厚,若隱若現望到入面既內衣,又諗番果日落大雨校服濕身既Vicki
Vicki:夜喇, ...
屠夫辛苦你啦😂😂

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-15 22:40 發表 查看引用來源
我:Vicki咁原先訂左邊度酒店Staycation呀?
Vicki:愉景灣酒店啊
我:嘩!仲要坐船入去,咁遠既真係旅行feel喎
Vicki:諗住離開市區靜啲嘛,原先想同埋男朋友睇玻璃教堂(聽人講好沖繩feel架)
Vicki:不過而家無lu,都散左…
我:咁我地果日 ...
🤭🤭🤭🤭🤭

附件

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-16 21:16 發表 查看引用來源
我地起身離開餐廳
Vicki:不如同我出去沙灘行下吖,想同你傾陣心事呀
我:唔攰嗎?定係返上去先傾呀
Vicki:唔好啦!我想出去吹下海風 聽下海浪聲
我:好啦!出去兜個圈
如是者我地就行左出去坐沙灘
Vicki:突然單刀直入問番我,點解果日 ...
🤭🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-17 06:25 發表 查看引用來源

叔叔有冇睇過 American beauty,男主角迷恋自己個女既女同學,到兩人埋牙打開個女仔件衫露出對波時,條女話自己this is my first time, 男主角即時醒覺然後say no, 如果唔係比人開槍打瓜左,可能又係一個育成計畫。17歲未夠 ...
睇到張相笑左🤣🤣

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-8-17 07:16 發表 查看引用來源

屠夫辛苦你啦😂😂
好耐冇做 痴線😂

引用:
原帖由 Lucky1530 於 2022-8-17 01:48 發表 查看引用來源
爽呀師兄,有豬食! 有冇round 2呀?  餓咗咁耐終於有咁好嘅補償,值得。咁你同妹妹而家乜嘢關係, FWB?  等你再update.
梗係有啦

回覆 38# rocket.aaron 的帖子

齋睇都已經硬哂😍😍😍

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-17 06:25 發表 查看引用來源

叔叔有冇睇過 American beauty,男主角迷恋自己個女既女同學,到兩人埋牙打開個女仔件衫露出對波時,條女話自己this is my first time, 男主角即時醒覺然後say no, 如果唔係比人開槍打瓜左,可能又係一個育成計畫。17歲未夠 ...
育成故事😂我覺得Vicki真係好正
對波脹卜卜又豐滿

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2022-8-17 08:11 發表 查看引用來源
齋睇都已經硬哂😍😍😍
幾年冇扑野~小Aaron完全進入作戰狀態

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-17 08:09 發表 查看引用來源

好耐冇做 痴線😂
而家。。5好做啦。。要享受下。。互動下好過啦。。😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆