上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
131  22.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-5 10:27 發表 查看引用來源

賤精係本宮先可以叫, 其他人唔準咁話我老公
😂😂咁點解咁叫佢?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-5 06:58 發表 查看引用來源

賤精一般唔會, 佢會等到我高潮差唔多o黎盡即係大概接近男士們射完精受唔住對方繼續出力啜果種敏感狀態, 先至搏晒命咁頂
再唔係就揸實我屁股前後前後好大力咁郁, 支棒o係我入面攪拌機咁不停攪動
同佢搞完之後好 ...
揸查pat pat 再大力快插到老婆叫停👍🏾👍🏾🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-5 08:53 發表 查看引用來源
個賤精咁識玩!係咪好快又比佢整到高潮?😉
一定唔只好快高潮,仲可以連續嚟幾次🙄🤫😚

引用:
原帖由 wetpete 於 2022-9-5 13:37 發表 查看引用來源

揸查pat pat 再大力快插到老婆叫停👍🏾👍🏾🤣
咁激!😬

引用:
原帖由 wetpete 於 2022-9-5 13:38 發表 查看引用來源

一定唔只好快高潮,仲可以連續嚟幾次🙄🤫😚
係呀,只要keep住插,佢肯定high死!😬

引用:
原帖由 卓盈 於 2022-9-1 15:44 發表 查看引用來源
我發覺而家愈來愈男人喜歡女人主動,係男人懶定男人都想大男人一下?
男人喜歡女人騎上去自己主動UN,我都想同大家講下:

女係上面既時候,出力的是女人,操控的是女人,享受的是女人...

而男人則不需費力即可獲得深入和速度感 ...
我都鍾意比女騎,因為覺得條女擘開腳騎上黎自已郁感覺條女好淫! 之前D女友同而家果個都係學生妹冇經驗,我教佢地騎,見佢地第一次騎都好怕醜,要佢慢慢坐上去我已經硬到爆嘅J,表情好Q正!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-9-5 17:00 發表 查看引用來源

我都鍾意比女騎,因為覺得條女擘開腳騎上黎自已郁感覺條女好淫! 之前D女友同而家果個都係學生妹冇經驗,我教佢地騎,見佢地第一次騎都好怕醜,要佢慢慢坐上去我已經硬到爆嘅J,表情好Q正!
40096357 ...
正到暈....好快出嘢

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-9-5 17:00 發表 查看引用來源

40096357 ...
正吖!後生女第一次騎怕怕醜醜,騎到高潮仲可以欣賞佢嘅羞態同媚態,真係好鬼正!😬

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-9-5 17:04 發表 查看引用來源
正到暈....好快出嘢
有次真係一插入晒即出野,因為條女好窄,超舒服,佢仲要入嘅時候忍唔住咁叫咗出聲,好正嘅聲,攪到我即刻中出咗佢! 果一下向上爆射超正!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-9-5 18:29 發表 查看引用來源

有次真係一插入晒即出野,因為條女好窄,超舒服,佢仲要入嘅時候忍唔住咁叫咗出聲,好正嘅聲,攪到我即刻中出咗佢! 果一下向上爆射超正!
哈哈~女人一淫叫男人定力差啲或者好耐無搞嘢,都好容易爆漿😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆