上一頁下一頁
發新話題

人妻唔戴套+內射(人妻豐滿好好插)12頁最新updated

收藏  |  訂閱
213  141.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 08:24 發表 查看引用來源

"咁我想問下啦,你給男插了,會隱瞞或者"
你指出軌偷食果種俾人插?
唔會有咁o既可能先囉! 只要有伴侶我絕對唔會做呢d 事!
一來對人二來更重要係對自己o既尊重!
忠誠同埋不背叛對我o黎講係一段關係入面最重要o既元素, ...
不過好少男人會用tissue!😂

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-20 23:38 發表 查看引用來源
冇,普通夫妻動作,沒新鮮感。
所以我的心得係,夫妻太正經,未必可以激發到激情
同感
我平時都ok 潔癖o架 但性愛必須要messy 同 dirty 先有激情

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-21 08:31 發表 查看引用來源
不過好少男人會用tissue!😂
咁其實亦好難怪o既...
外面d 男廁嘛, 即係尿兜, 男人用完之後攞tissue 印, 跟手掉入去塞住又冇公德心,
拎去垃圾桶掉又有d 核突, 係真係幾難

咁所以呢, 都係靠幫人含果位去適應囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 08:51 發表 查看引用來源

咁其實亦好難怪o既...
外面d 男廁嘛, 即係尿兜, 男人用完之後攞tissue 印, 跟手掉入去塞住又冇公德心,
拎去垃圾桶掉又有d 核突, 係真係幾難

咁所以呢, 都係靠幫人含果位去適應囉 ...
不過唔係個個女人接受到!😂

請問我可以叫你一聲女王嗎。哈哈哈哈。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 08:24 發表 查看引用來源

"咁我想問下啦,你給男插了,會隱瞞或者"
你指出軌偷食果種俾人插?
唔會有咁o既可能先囉! 只要有伴侶我絕對唔會做呢d 事!
一來對人二來更重要係對自己o既尊重!
忠誠同埋不背叛對我o黎講係一段關係入面最重要o既元素, ...

有沒有人看過網路論壇:明月大濕作者

我突然想起有冇人閱讀過明月大濕的文章,有關於公公的勾引媳婦的?
因為我有類似的故事,唔係我啊先澄清,但我在大陸的人妻分享,
據說好普遍的。可以分享多一個話題。。。。。

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-21 15:07 發表 查看引用來源
我突然想起有冇人閱讀過明月大濕的文章,有關於公公的勾引媳婦的?
因為我有類似的故事,唔係我啊先澄清,但我在大陸的人妻分享,
據說好普遍的。可以分享多一個話題。。。。。 ...
半離題一問:
你所講o既係老爺(公公)勾引自己個仔個老婆(媳婦)?
我有個客係北方人, 同佢吹水時佢係咁 "我媳婦點點點..." (佢係講緊佢老婆)
所以係咪應該公公勾引兒媳婦先o岩?

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-21 15:04 發表 查看引用來源
請問我可以叫你一聲女王嗎。哈哈哈哈。
唔可以
有上o黎玩開o既都應該知道我中意做女奴

係,哈哈。老爺媳婦
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 15:24 發表 查看引用來源

半離題一問:
你所講o既係老爺(公公)勾引自己個仔個老婆(媳婦)?
我有個客係北方人, 同佢吹水時佢係咁 "我媳婦點點點..." (佢係講緊佢老婆)
所以係咪應該公公勾引兒媳婦先o岩? ...

女奴大概是咩意思其實?
需要做什麼動作或者服務才能成為女奴
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 15:25 發表 查看引用來源

唔可以
有上o黎玩開o既都應該知道我中意做女奴

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆