上一頁下一頁
發新話題

快槍手好討厭

收藏  |  訂閱
56  19.5k

好過帶套易軟...
其實仲好睇年紀和射得多唔多...
小弟20個年都試過俾姐姐食....對手就老司機,
見對手咁正, 第一次好難控制係正常,
但年紀侯生真係決定一切....個位姐姐又無介意, 仲細心調情, 好快硬返

而且約炮只帶一個DOM?咁又算男方失敗既...

事實係...雙方有無時間有無心做好件事...如果男方有心無力無計啦,
有時男方心理呀, 壓力呀, 唔夠訓...都影響表現

所以搵岩對手唔容易, 祝你有更好下一次

引用:
原帖由 欣欣baby 於 2023-7-4 12:35 發表 查看引用來源

我明白你感受,我ex bf都係得10秒左右,大部分時間都係
如果大部分時間都係,咁應該真係本身支槍有問題😂

10秒左右
好難想像到10秒係點
引用:
原帖由 欣欣baby 於 2023-7-4 12:35 發表 查看引用來源

引用:

咁宜家餐餐飽啦

我老婆以前遇過超級快槍手

未結婚之前老婆試過深圳按摩,個技師好懂得引導,結果都未插入就在半途射了。
老婆好鬼怒。。。

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-7-2 06:11 發表 查看引用來源
最近喺Hmd識咗個男仔,傾咗一段時間尋晚出去開房,要讚嘅係佢俾我感覺同其他約過嘅好唔同,知我爆工無時間食lunch會叫foodpanda俾我、收工又會好sweet咁買花係附近等我,如果唔係因為呢樣野我可能會考慮LTR🙃
嗰日上到房酒店 ...
好彩我有15秒🤣🤣

回覆 43# 88yes 的帖子

咪好似百米飛人咁,眨吓眼就過終點

如果第1q 快左,第2q應該會耐啲掛🫣

冇得輸...

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-7-2 06:11 發表 查看引用來源
最近喺Hmd識咗個男仔,傾咗一段時間尋晚出去開房,要讚嘅係佢俾我感覺同其他約過嘅好唔同,知我爆工無時間食lunch會叫foodpanda俾我、收工又會好sweet咁買花係附近等我,如果唔係因為呢樣野我可能會考慮LTR🙃
嗰日上到房酒店 ...
耐都唔一定好,經常比人投訴,有功課交未

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆