上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

多謝ching分享妻子圖.

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 06:01 PM 發表 查看引用來源
啱啱同老婆激戰完,頭先聽老婆講返成件事真係未聽 完已經忍唔住要㩒佢落床。。。

頭先趕到返屋企嗰時見到張床已經砌起,司機比我想像中後生,應該30左右高瘦身型。我返到屋企嗰時司機已經清緊場,見到老婆拿著銀包啱啱喺睡房出嚟,經過我嗰時佢俾咗個嬲嬲哋但帶點兒輕挑嘅眼神俾我。我就至愛佢呢啲表情架啦,因為佢呢個樣啫係代表實有啲野。

個司機一出門口我即刻推老婆埋牆要佢俾我望真啲佢。真係好鬼正,絲質吊 ...
樓主我都硬,恭喜你有一個這樣好老婆👍可以玩開心很多

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-24 02:19 PM 發表 查看引用來源
今日兩公婆一齊放假 食完晏之後同老婆一齊去咗買餸 唔睇都唔覺老婆今日條裙原來係咁透。。。

今日返佢老媽子到食飯所以我哋都冇咩特別諗住玩野,今次真係佢自己無啦啦整躂癩,笑死我。我特登唔同佢講由得佢。

繼續行。。。 哈哈 
沿途都 ...
見到都想屌

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-8 05:30 PM 發表 查看引用來源
啱啱上週末老婆girls night同咗佢啲姊妹出咗去食飯,我當然識趣自己揾咗節目,老婆message我話佢之後會上佢姊妹屋企坐下飲紅酒,叫我唔洗等佢。

第日瞓醒我當然問佢嗰晚著乜,有冇引人之類嘅野留啦。老婆話佢著咗條短裙,girls night邊會有男人喺到,係去到佢姊妹屋企嗰時佢老公喺到囉。
我即時追問短裙有幾短,有冇走光俾佢老公睇到??

老婆陰陰咀鬼鬼馬馬咁都知佢有野,即刻𠱁佢 ...
你老婆是男人都怕見到的女人,因會另男人有罪惡感

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-25 07:42 PM 發表 查看引用來源
有好一段時間冇上嚟因為過年比較忙,上個星期總算完成咗手頭上嘅工作,星期五同老婆二人落咗pub到飲野。兩公婆坐埋一二角飲酒打情罵悄本應好正常,但係大家都知我同老婆性格。嗰晚老婆著咗條粉紅色短裙,我哋坐埋咗喺一個唔顯眼嘅角落頭卡位。飲大兩杯我對手已經好唔安分哋咁將老婆條裙不停拉高,起初老婆都有用手擋住叫我唔好,但係俾我撩下撩下老婆好快都已經入咗mood。

我同老婆兩公婆喺間酒吧一個唔顯眼嘅卡位到 ...
真好屌

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-26 02:20 PM 發表 查看引用來源
其實因為老婆越嚟越配合到我嘅關係,我已經好耐冇試過玩偷拍,以前老婆未咁玩得嗰陣時我就成日要偷影佢,宜家已經唔需要,不過唔知點解今朝準備緊返工嗰陣時心血來潮,突然間上偷影下個衰婆

今朝老婆搽緊護肌品嘅時候一路搽一路同我傾計,就係呢個時候望住赤裸裸嘅老婆,我忽然間有種想偷影佢嘅衝動

https://i.postimg.cc/pyWRnSKG/FAD61836-FBCB-40-DF-9008 ...
樓主影相藝術都很好👍

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-1 11:41 AM 發表 查看引用來源
反應都唔錯,ok!
再嚟第二擊!

Ching😉😉
跪求原圖啊!🙏🙏

呢D身材,真係最正

老婆話尋晚剃完毛毛 終於可以著白色緊身褲。我一見到佢著條緊身褲上身,我又有諗頭。

叫老婆真空落樓食早餐,老婆開頭死都唔肯因為佢知道自己實透lin透妹妹,同冇著冇分別,露得太勁,所以話一定要著返個bra。仲同我講數話最多著個深色啲 明顯啲嘅bra透出嚟啦。通常佢同我講數我都會心軟讓下佢嘅,不過當佢喺我面前著住件白色小背心,白色緊身褲嘅時候。呢個情況下我點會放過佢呀。。。

擾攘一論之後終於𠱁到老婆就犯,真空同我落樓下茶記食早餐。一踏出人山人海嘅大街老婆即時保護模式上身雙手翹住喺胸前,全程行去茶記嘅路程老婆都係頭耷耷緊雙手翹住護胸。係臨轉入茶記街口我先伸手去拖老婆隻手。短短半個街口嘅路程入邊已經有4個男人眼金金望實老婆對波。

入到茶記落單時個侍應對眼全程冇離開過老婆對波,之後啲侍應都鬼死咁好招待。對面檯啲食客亦都全程望到實。老婆可能都已經習慣咗啲人嘅目光,明顯哋開始enjoy,不但止冇再遮遮掩掩,兩邊lin仲開始硬起來越嚟越突出咁任人望。

返到屋企我想開波嚟個賽事回顧但老婆話要做埋啲公事先,我話得但要俾我影幾張靚相俾我留下倩影等我回味下先 hehe

我唔留倩影又點可以俾大家睇到剛才街上面啲人見到嘅畫面呢 哈哈

不過澄清,我影相嗰陣叫老婆卷起件小背心路個肚仔出嚟效果靚啲,佢出街嗰時件衫係正常著法遮住個肚仔嘅 哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆