上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

依款毛髮都係小弟第二喜歡
第一喜歡當然係剃晒
最緊要兩款都係鮑魚無毛
成隻鮑魚清楚展露
真係正到爆
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-25 07:29 發表 查看引用來源
尋日朝早我同個朋友出咗去,食緊嘢嗰陣收到老婆whatsapp話我知佢起咗身。好多時老婆起身之後如果我唔喺屋企嘅話佢都會喺張床上面同我傾陣計先會起身,尋日都唔例外。傾咗陣之後我同佢講我食埋嘢就返問洗唔洗買啲嘢返嚟俾 ...

回覆 710# 最錫我老婆 的帖子

阿嫂隻西清晒好睇啲喎

好淫亂嘅情節,high 到爆。

你老婆個西真係靚到爆

點解你老婆啲手指甲同第500頁啲手指甲甘唔同?連手指都甘大分別,我留意左好耐啲相好似有啲問題

引用:
原帖由 zozeyeah 於 2021-4-25 13:20 發表 查看引用來源
點解你老婆啲手指甲同第500頁啲手指甲甘唔同?連手指都甘大分別,我留意左好耐啲相好似有啲問題
唔洗深究太多,睇得開心就夠啦
阿樓主每次都出大段文同相
就算係假嘅,都欣賞佢咁有心機整咁多嘢

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-25 07:29 發表 查看引用來源
尋日朝早我同個朋友出咗去,食緊嘢嗰陣收到老婆whatsapp話我知佢起咗身。好多時老婆起身之後如果我唔喺屋企嘅話佢都會喺張床上面同我傾陣計先會起身,尋日都唔例外。傾咗陣之後我同佢講我食埋嘢就返問洗唔洗買啲嘢返嚟俾 ...
阿嫂兩片牛肺好粉好嫩,睇落去好似十零廿歲,師兄真係好 艷福,真係好想幫阿嫂奶西。
個人覺得可以將兩片牛肺附近啲毛毛都剃乾淨就perfect。

引用:
原帖由 zozeyeah 於 2021-4-25 13:20 發表 查看引用來源
我都唔知點答你好,啲女人每隔幾日就整下啲指甲唔同有乜出奇?況且今日呢張相老婆隻手根本就out fo晒,咁你都可以攞到出嚟講?你要唯恐天下不亂,雞蛋裡挑骨頭我都冇嘢好講。陣間你話點解我老婆啲頭髮比起之前第幾頁長咗嘅,我又要解釋俾你聽頭髮原來會長㗎咁呀?
唔通我要叫老婆以後唔好整指甲,以後唔准染髮同唔可以俾啲頭髮長?唔怪得之啲場越嚟越死,因為有啲人真係逐條頭髮逐隻指甲嚟搵啲問題出嚟講,一陣我老婆肥咗瘦咗我又要解釋呀,你咁得閒不如你搵你老婆出嚟露,影佢啲相開個post出嚟同大家開心share囉

師兄,我睇到硬晒啦!謝謝!

引用:
原帖由 88yes 於 2021-4-25 10:24 發表 查看引用來源
依款毛髮都係小弟第二喜歡
第一喜歡當然係剃晒
最緊要兩款都係鮑魚無毛
成隻鮑魚清楚展露
真係正到爆

我老婆之前有段長時間都係白虎,佢鍾意剃晒,但係我就鍾意有啲毛,走光俾人見到有啲毛個感覺誘惑啲呀嘛。所以佢聽我講留返啲毛毛唔剃晒,佢宜家呢款係我至愛,因為正如你所講,如果走光嘅話真係乜西都俾人睇晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆