上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  503.3k

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-6-1 12:28 PM 發表 查看引用來源
第一時間諗到 sex toy
無大件個D, 唔係eric上唔到機啦!

那妳老公最近如何了!?

引用:
原帖由 ableyeung 於 2017-6-2 11:03 AM 發表 查看引用來源
那妳老公最近如何了!?
我地仲係一齊, 但感覺不如前

出過軌可能返轉頭 吸毒咁

引用:
原帖由 gn00482067 於 2017-6-2 12:45 PM 發表 查看引用來源
出過軌可能返轉頭 吸毒咁
可能? 你指好難?

我未吸過毒! 我唔知

只係被愛架感覺, 本身唔複雜。只在於老公, Eric同我架關係

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-6-2 01:20 PM 發表 查看引用來源

可能? 你指好難?

我未吸過毒! 我唔知

只係被愛架感覺, 本身唔複雜。只在於老公, Eric同我架關係
我意思係好難 打錯字haha

成日好想見sl 囉 但又要交人

btw 我同佢同名 有d尷尬haha

口裏說不, 身體卻很誠實!

正好黎形容被挑逗之後嘅身體反應 。 曾經有文章討論過,女性被強姦 ,下陰會有分泌物。 呢種身體嘅反應, 想用意識都控制唔到。 更何況 , 挑逗我嘅係一個我鍾意嘅人 。

到 eric 終於肯放過我 , 我除低眼罩, 發覺後樓梯其實離開房都唔遠。 我搶咗 eric 張房卡, 推門就入返去。  一入洗手間, 就發現條裙, 其實係我自己嘅。 我問eric, 幾時喺我屋企 偷偷 收埋咗我呢條裙?

Eric 冇答我 , 然後好快就再一次幫我戴上眼罩。 eric 推我出廁所,  之後用手銬 扣住我雙手。 eric再問我, 可唔可以畀佢 "粗暴" 黎一次。 我答佢唔好整痛我就得喇! 其實我知道 粗暴, 又點會 唔整痛我吖 !不過預咗出嚟旅行 , 都希望大家開心啫!!!

Eric 要我起番身, 再一次帶我入廁所。 eric 叫我唔好郁 , 然後就好用力扯開我條裙。

我" 丫"左 一聲 。

eric 就喺我耳邊, 同我講。 房門其實一直都冇閂, 我大聲叫就會有其他人嚟睇住我。 唔知點解, 我真係信以為真! 我想大叫, 但係又唔敢, 我真係好怕 驚動到側邊嘅人, 就入嚟睇發生咩事。

繼續聽到" 撕 "一聲, eric 將我條裙撕得緊 爛 。跟住佢好用力揸我, 我見唔到, 但係肯定好個胸有佢嘅手指印。

eric 用力踢開我雙腳, 然後就伸隻手指入嚟 指插我下面。 eric 開始用 "羞辱" 嘅說話 嚟挑逗我 。話我 "著成咁都係想被男人插嘅啫!" eric佢開始用多一隻手指 嚟插我, 而且 仲好急好大力。 eric手指搞到我下面好熱亦開始痛。 但係我真係唔敢大聲叫, 只係細細聲, 畀佢知道希望佢停手!

Eric 可能知道 ,所以佢又拉我出去, 但係就用力推我去床邊, 然後就好粗魯咁樣插入嚟 eric喺我耳邊講 "大叫啦!" 其實我真係好想配合佢, 但我又怕 。

我好想除開眼罩 , 望下到門係咪真係閂咗? 我除唔開手銬, 唯有 打側個頭, 嘗試整走個 眼罩 。可唔容易 ,畀我鬆開咗少少 , 望到到門 其實有鎖到嘅。 但係就畀我望到另一樣嘢 eric 擺咗部手機一直影住我。 我叫eric 攞開部電話, 但係佢未攞走, 就用力扶住我條腰 ,用力頂實我, 直至我下面感覺到佢 有熱辣辣 嘅野射左入黎,  我先知道 eric今次冇帶套......

引用:
原帖由 gn00482067 於 2017-6-2 02:24 PM 發表 查看引用來源

我意思係好難 打錯字haha

成日好想見sl 囉 但又要交人

btw 我同佢同名 有d尷尬haha
Eric?

師姐你的經歷好正,可以同時被兩個男人滿足

條裙嚮你屋企攞? 即係你帶過佢返屋企?

BTW,有冇帶事後完丸或者食定藥先出發?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆