上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-2 11:34 AM 發表 查看引用來源
老婆話尋晚剃完毛毛 終於可以著白色緊身褲。我一見到佢著條緊身褲上身,我又有諗頭。

叫老婆真空落樓食早餐,老婆開頭死都唔肯因為佢知道自己實透lin透妹妹,同冇著冇分別,露得太勁,所以話一定要著返個bra。仲同我講數話最多著個深色啲 明顯啲嘅bra透出嚟啦。通常佢同我講數我都會心軟讓下佢嘅,不過當佢喺我面前著住件白色小背心,白色緊身褲嘅時候。呢個情況下我點會放過佢呀。。。

擾攘一論之後終於 ...
WA,ching老婆對奶都幾大下wo.:smile_47:,下面都真空?係男人見到你老婆甘著唔望多兩眼就怪囉.

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-2 11:34 AM 發表 查看引用來源
老婆話尋晚剃完毛毛 終於可以著白色緊身褲。我一見到佢著條緊身褲上身,我又有諗頭。

叫老婆真空落樓食早餐,老婆開頭死都唔肯因為佢知道自己實透lin透妹妹,同冇著冇分別,露得太勁,所以話一定要著返個bra。仲同我講數話最多著個深色啲 明顯啲嘅bra透出嚟啦。通常佢同我講數我都會心軟讓下佢嘅,不過當佢喺我面前著住件白色小背心,白色緊身褲嘅時候。呢個情況下我點會放過佢呀。。。

擾攘一論之後終於 ...
白色好難著得好睇!亞嫂carry 到,仲要有晒缐條!very good ! 

著到咁出街有bra有底都,真空唔就對唔住自己

有身材又白滑,吾著白色真空出就對吾住自己

waaaaaa,玩到咁癲*O* 勁呀!!

引用:
原帖由 hopeintmr 於 2019-3-2 03:26 PM 發表 查看引用來源
好耐無出post既我都忍唔住要出個post支持下師兄呢個post
睇到我慶恰恰
獻計:
邊個對住阿嫂d相J出最多精就有得睇原圖,要影走J既精相證明 :smile_30: :smile_30:

p.s. 獻計者有無得分享原圖呀? ...
咁師兄要做行頭嗰個啦 影俾大家睇你對住我老婆射咗幾多先 哈哈

引用:
原帖由 ck689 於 2019-3-2 07:00 PM 發表 查看引用來源

WA,ching老婆對奶都幾大下wo.:smile_47:,下面都真空?係男人見到你老婆甘著唔望多兩眼就怪囉.
冇錯 下面都真空 勁顛。。。諗返起都正。。

引用:
原帖由 andy_wal 於 2019-3-2 09:51 PM 發表 查看引用來源

白色好難著得好睇!亞嫂carry 到,仲要有晒缐條!very good ! 
多謝師兄!

我都唔敢比老婆穿白色透褲,重要真空,師兄真大方又玩得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆