上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  234.7k

以前拎去矖相都有啲難度呀!
引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-9 08:12 發表 查看引用來源
呢對嘢又唔知大家有乜評價🤭

引用:
原帖由 lokcretion 於 2020-11-9 08:21 發表 查看引用來源
細粒但偏黑、都大有C
想問坊間成日話d女人lin頭多人啜會偏黑,唔知有冇根據?🤭

引用:
原帖由 taifai88 於 2020-11-9 08:24 發表 查看引用來源
以前拎去矖相都有啲難度呀!
所以必須有相熟識得的曬相佬🤭

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-9 08:28 發表 查看引用來源
想問坊間成日話d女人lin頭多人啜會偏黑,唔知有冇根據?🤭
再來評評🤤

附件

回覆 514# 七色熊 的帖子

好好👍🏻👏👏拍得精彩😛😍

回覆 512# 七色熊 的帖子

唔關事的,我未遇過粉lin

回覆 514# 七色熊 的帖子

這個好好多,😝😝😝😝😝😝

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-9 07:46 發表 查看引用來源
事件係姑媽同姑丈d親戚都有一手,等我一陣自有更多分享,仲有昨日勾起返好多姑媽往事,昨晚都忍唔住同左姑媽聯絡,吹返左好多往事🤭
稍後會有精彩分享 ...
那些年跟長輩回鄉,直通火車到廣州後還要坐車到鄉鎮,住在親戚家中,屋很大但好簡陋,熱天又熱只有把爛鬼風扇,睡不著走出房外揾水飲,發現姑媽把聲夾雜著"唔好啦" "你好鬼衰架"
我又好奇咁去裝下乜事,親戚安排姑媽佢住另一個房,而呢度係姑丈老家,聽講今次姑丈因工作行唔開所以無返,而我就跟左姑媽返去,講返我偷偷咁放輕腳步去睇下姑媽房中發生乜事,见到有個比姑丈後生的親戚,係姑媽房中e泣,我形容係e泣,因為见到個男親戚拉高左姑媽件衫,個頭已經埋進左姑媽二隻大奶中,姑媽根本就無動作推開佢,反而係双手擁抱住個男親戚,個頭昂後地發出呻吟同我之前的形容,個男親戚原來就是姑丈表弟,姑丈表弟之後仲自己好快咁拎出條又黑又兇猛的陽具,扯低姑媽條褲就插入,姑媽亦配合地迎上,之後我睇左一陣亦不敢久留,匆匆的走回自己房中😵
其實話內地人比香港人開放,我早就感受到,肥水不留別人田,親戚上頭冇乜所謂,定根本鄉下人仲荒淫呢?我後來都有聽過,以前鄉下根本冇乜娛樂,男人都會同返d同鄉女人搞下聯誼,兄弟的女人更是聯誼的重点目標🤤

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-9 07:46 AM 發表 查看引用來源
事件係姑媽同姑丈d親戚都有一手,等我一陣自有更多分享,仲有昨日勾起返好多姑媽往事,昨晚都忍唔住同左姑媽聯絡,吹返左好多往事🤭
稍後會有精彩分享 ...
唔好停繼續,寫得好好

回覆 518# 七色熊 的帖子

以前多人偷渡呢!男人走晒,搵其他代替囉,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆