上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  319.7k

引用:
原帖由 那都來 於 2021-5-20 23:33 發表 查看引用來源
未出發先興奮,去到有排玩
哈哈~開心假期👍👍🥰🥰🥰

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-5-20 21:04 發表 查看引用來源

弟婦都俾晒位師兄入,睇嚟呢場世界大戰都好難開唔成
益自己友好過益南亞,就好似我寧願隻乸益妹夫好過益佢條大6契弟😤

引用:
原帖由 hk005500 於 2021-5-20 18:58 發表 查看引用來源

嗰條酒吧街叫做長堤路
長堤晚上街燈幽暗,好多系度拍拖,坐系樹下談心,见過有打茄輪又见過摷緊條女,條契弟當年都應該有同契姐逛長堤,聽講仲系白天鹅食下午茶,晚上去炳勝晚飯,條契弟連行程安排都話埋比我知

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-21 07:22 發表 查看引用來源
長堤晚上街燈幽暗,好多系度拍拖,坐系樹下談心,见過有打茄輪又见過摷緊條女,條契弟當年都應該有同契姐逛長堤,聽講仲系白天鹅食下午茶,晚上去炳勝晚飯,條契弟連行程安排都話埋比我知 ...
我而家記得有條海印橋,橋底有間炳勝(隻乸話呢間d嘢好好食),中山路有間夜總會(其實系酒吧有歌手唱歌又有艷舞睇),契弟話同契姐去過好幾次,佢知我隻乸好飲幾杯又中意落酒吧,仲吾成勢帶契姐落去隊契姐咩

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-21 07:16 發表 查看引用來源
益自己友好過益南亞,就好似我寧願隻乸益妹夫好過益佢條大6契弟😤
同妹夫有偈傾....好過條契弟

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-21 07:26 發表 查看引用來源
我而家記得有條海印橋,橋底有間炳勝,中山路有間夜總會,契弟話同契姐去過幾次,佢知我隻乸好飲幾杯又中意落酒吧,仲吾成勢帶契姐落去隊契姐咩 ...
好多年無去長堤....都唔知而家系咩莫模樣

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-21 07:27 發表 查看引用來源
同妹夫有偈傾....好過條契弟
同條大6仔系冇乜二句,不過礙于隻乸冧佢,我又吾想反枱,又想收下料

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-21 07:28 發表 查看引用來源
好多年無去長堤....都唔知而家系咩莫模樣
我都有6年冇上去,仲有流化公園,有間食川乜白只大魚頭好出名,好似話去頭風,個流化公園好撚大

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-21 07:29 發表 查看引用來源
同條大6仔系冇乜二句,不過礙于隻乸冧佢,我又吾想反枱,又想收下料
吾知点鳩解隻乸d親戚又同呢條契弟好鬼好,我感覺佢地知道條契弟有屌左我老婆

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-21 07:34 發表 查看引用來源
吾知点鳩解隻乸d親戚又同呢條契弟好鬼好,我感覺佢地知道條契弟有屌左我老婆
其實女人又系吾系吾介意比d有關系嘅人屌,契弟同妹夫都系有親戚關系,但又無血緣關系,呢d女人又接受到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆