上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~ 3月盃擂台挑戰賽已完滿結束 ~ 此POST已爆 END OF 24-03-2013

收藏  |  訂閱
5.4k  206.5k

引用:
原帖由 2料王 於 2013-1-1 12:35 AM 發表 查看引用來源
:027: 有興趣者或自認高手都歡迎參加此打擂台,取勝者可獨得@1,000,000-積分 :096:

《2料波經》2013名家擂台挑戰賽 『3月盃』

擂台規則:每位參賽者以@30,000-作本錢,每注@1,000-起,每日上限@3,000-,最多投 ...
3月擂台過埋今晚就順利完結,喺3月擂台挑戰賽我好想讚揚多位既參賽者,有易勝錢、A兄、kwankung、謝老四、kingdows88、阿春、simon、雪條和fai,
睇得出各人有自己既投注方式。各位都對挑戰賽係認真及堅持,喺度我衷心多謝大家,亦希望大家在比賽中能夠領略到投注(賭搏)羸輸時心態之變化,對各位
日後投注時可以掌握較高/提高成功機率,加強控制能力,減低所需要運氣的成份,希望大家做到月月有正數,做個真正既羸家。

多謝大家支持 !!!!!!!!!

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-24 10:48 PM 發表 查看引用來源

3月擂台過埋今晚就順利完結,喺3月擂台挑戰賽我好想讚揚多位既參賽者,有易勝錢、A兄、kwankung、謝老四、kingdows88、阿春、simon、雪條和fai,
睇得出各人有自己既投注方式。各位都對挑戰賽係認真及堅持 ...
賭波難過賭馬-.-
我唯有繼續參與... 做最快輸哂D分個個

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-24 09:39 PM 發表 查看引用來源

你都幾待準 ~
下次每一雞野我要抽一蚊!! 儲夠1萬蚊要分錢:096:

2料... 老實答我... 如果我地玩左第一口孖T先,你D腳中唔中到?

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-24 10:51 PM 發表 查看引用來源
下次每一雞野我要抽一蚊!! 儲夠1萬蚊要分錢:096:
要賭,波馬一樣難賭,只係點樣搵到順水個點,食住條水上 ~
有時波10零20場不敗一點都不為奇(我亦試過N次),馬亦然,我近排亦連羸多個賽馬日,

不過再於你點把握,相反亦一樣,睇你點樣避,所以對我嚟講無話邊樣難賭,哈 ... 不過唔講咁多,
知你唔鍾意聽廢話。

下次 我地開個group先同大家玩, 唔好咁樣出post,要佢地訂閱 :096:
等我地有更多既心水分享比大家。

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-24 11:04 PM 發表 查看引用來源

要賭,波馬一樣難賭,只係點樣搵到順水個點,食住條水上 ~
有時波10零20場不敗一點都不為奇(我亦試過N次),馬亦然,我近排亦連羸多個賽馬日,

不過再於你點把握,相反亦一樣,睇你點樣避,所以對我嚟講無 ...
如果我仲有心機貼既可以試下....

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-24 10:54 PM 發表 查看引用來源
2料... 老實答我... 如果我地玩左第一口孖T先,你D腳中唔中到?
我真係無買第一口孖T,頭關好明顯就中哂 4-6-7-9,買孖T你知4號係無可能唔要,不過我唔知發咩神經即場用7膽拖 ~
次關8-14-13-2,我就會揀2,6,13,當你8號膽,就真要睇你最後揀唔揀隻14,如果揀到就真係中到正,我對燈講所有馬已寫在馬簿 ~

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-24 10:54 PM 發表 查看引用來源
痴能線,你唔講我唔去睇,條孖T差唔多16萬,多我上次中果條接近1倍。D佢老味 ~

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-24 11:18 PM 發表 查看引用來源

我真係無買第一口孖T,頭關好明顯就中哂 4-6-7-9,買孖T你知4號係無可能唔要,不過我唔知發咩神經即場用7膽拖 ~
次關8-14-13-2,我就會揀2,6,13,當你8號膽,就真要睇你最後揀唔揀隻14,如果揀到就真係中到正, ...
哈哈...  我地買尾個口一定中.....第10場大家一致.......

第9場你中一言... 我中電車男-.-

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-24 11:20 PM 發表 查看引用來源

痴能線,你唔講我唔去睇,條孖T差唔多16萬,多我上次中果條接近1倍。D佢老味 ~
我想講.... 14號我系唔會捉到... 我一直都無睇過佢....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆