上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  234.4k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-11-9 09:42 發表 查看引用來源
以前多人偷渡呢!男人走晒,搵其他代替囉,
又可能係喎🤭
鄉下男人少左,都要找人代勞

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-9 09:49 發表 查看引用來源
又可能係喎🤭
鄉下男人少左,都要找人代勞
其實上一輩人性觀念保守定隨便?
都好難定義到🤭

回覆 507# 七色熊 的帖子

又白又滑、大波少婦⋯⋯

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-9 10:07 發表 查看引用來源
其實上一輩人性觀念保守定隨便?
都好難定義到🤭
你同你姑媽仲有無其他難忘嘅回憶?

你姑丈應該都會擦覺到你們不尋常嘅關係。

引用:
原帖由 非越 於 2020-11-9 10:54 發表 查看引用來源

你同你姑媽仲有無其他難忘嘅回憶?

你姑丈應該都會擦覺到你們不尋常嘅關係。
姑丈要擦覺早就擦覺到姑媽問題😵
姑媽係d好活躍女人,姑丈可能不知多都知小,好似而家姑媽雖然已不細,但活力依然,跳舞的師傅仔又跳得又後生,我聽姑媽講(昨晚通了電話),d師傅仔跳得唱得仲係好玩得,而家幾廿歲佢都仲咁好活力,後生時姑丈又都可能未必比到足夠飽餐滿足姑媽,退而求其次,放手好過

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-9 11:08 發表 查看引用來源
姑丈要擦覺早就擦覺到姑媽問題😵
姑媽係d好活躍女人,姑丈可能不知多都知小,好似而家姑媽雖然已不細,但活力依然,跳舞的師傅仔又跳得又後生,我聽姑媽講(昨晚通了電話),d師傅仔跳得唱得仲係好玩得,而家幾廿歲佢都仲咁好活力,後 ...
前面d相係姑媽後生時影,那些年已著三点式,仲係無托落水後凸点,聽說當年游完水就去麗晶酒店(尖沙咀)飲雜果賓治同跳跳舞,甚識享受生活的女人,又点會甘於寂寞呢?

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-9 11:14 發表 查看引用來源
前面d相係姑媽後生時影,那些年已著三点式,仲係無托落水後凸点,聽說當年游完水就去麗晶酒店(尖沙咀)飲雜果賓治同跳跳舞,甚識享受生活的女人,又点會甘於寂寞呢? ...
當年的姑媽😋

附件

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-9 11:16 發表 查看引用來源
當年的姑媽😋
當年的三点式比堅尼😋

附件

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-9 11:16 發表 查看引用來源
當年的姑媽😋
呢個著法當年曾經是真空的😋
有次游水後佢個奶罩整濕左,佢索性冇罩真空🤭

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-9 11:21 發表 查看引用來源
呢個著法當年曾經是真空的😋
有次游水後佢個奶罩整濕左,佢索性冇罩真空🤭
會唔會有姑媽近照?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆