上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  319.7k

三宝兄继續講多D條契弟嘢, 唔好講我喇🤫 我要留力明日全力出擊打場硬仗😁

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-21 07:34 發表 查看引用來源
吾知点鳩解隻乸d親戚又同呢條契弟好鬼好,我感覺佢地知道條契弟有屌左我老婆
系咪...條嘢有返咁上下...技術又好呀?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-21 07:29 發表 查看引用來源
同條大6仔系冇乜二句,不過礙于隻乸冧佢,我又吾想反枱,又想收下料
你唔介意就唔反面啦...收下風都好,反正都系俾人屌啫邊個屌都系咁

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-21 07:51 發表 查看引用來源
三宝兄继續講多D條契弟嘢, 唔好講我喇🤫 我要留力明日全力出擊打場硬仗😁
期待師兄包膠

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-21 08:03 發表 查看引用來源
可能系😵😤😤

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-21 07:34 發表 查看引用來源
吾知点鳩解隻乸d親戚又同呢條契弟好鬼好,我感覺佢地知道條契弟有屌左我老婆
唔通你老婆嗰邊啲女性親戚,都畀嗰條契弟食過?
大陸女性好開放,只要有需要周圍都可以搵啲男人搞掂佢自己。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-21 08:08 發表 查看引用來源
你唔介意就唔反面啦...收下風都好,反正都系俾人屌啫邊個屌都系咁
系呀!所以而家知妹夫有屌,都相信又吾系經常性,我就隻眼開隻眼閉

之知契弟我亦系咁,不過果時就吾系幾甘心,相對妹夫系屌得吾會令我有反感

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-21 08:24 發表 查看引用來源

唔通你老婆嗰邊啲女性親戚,都畀嗰條契弟食過?
大陸女性好開放,只要有需要周圍都可以搵啲男人搞掂佢自己。
我都有呢個想法,不過吾想講出口,內地女人系人都知開放,屌過晒都吾出奇,d男人都系慣性屌人老婆

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-21 08:03 發表 查看引用來源
知喇, 知喇,  man 哥 你條野又長技術又好喇, 成日係度哂命.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-21 09:07 發表 查看引用來源
知喇, 知喇,  man 哥 你條野又長技術又好喇, 成日係度哂命.
條賓州長系受女人歡迎,冇得講,我都酸酸地

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆