上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.1k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-14 11:14 發表 查看引用來源

唔係撞中㗎喎。再諗返,嗰晚其實係被人拉客。

原本喺外面睇緊餐牌,跟住有個人話:「試蝦鵝哋嘅curry chicken,呵呵食!」就係咁被人「昆」咗入去。

香港都有地獄拉麵嘆㗎,不如你都試吓由最低級開始挑戰哩?

地獄式訓練 ...
灣仔有條街成日都拉客㗎喎🫢 你肯定你哋被拉咗去食印度野🤔

我連譚仔都挑戰唔到,只係食湖南酸辣咋。等我開始咗食佢嘅辣先

講起地獄式訓練,諗緊d plan

引用:
原帖由 katieW 於 2022-7-14 07:23 發表 查看引用來源

嘻嘻嘻嘻~~ 冒出水面了 偶爾還有在看 (真的) 只是沒有發言罷了
所以嘛 原理妳根本就知道 不用問了
現在能受多少籐鞭打 妳也確實奇怪 那麼痛都受得住 辣的卻不能吃 有區別嗎? ...
睇對方點打啦, 有規律而自己又有心理準備其實冇話受得住幾多, 即係唔會話真係再受唔落去一定要停囉
馬拉松式咁兩隻手掌+屁股+兩隻腳掌係咁循環loop, 每個round 10吓即係每loop 50, 狀態最好可以loop 到 6次
其實要繼續都唔係唔得o既, 不過時間拖太長大王都攰同埋佢個人得佢支旗都唔等得

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-14 02:08 PM 發表 查看引用來源

灣仔有條街成日都拉客㗎喎🫢 你肯定你哋被拉咗去食印度野🤔

我連譚仔都挑戰唔到,只係食湖南酸辣咋。等我開始咗食佢嘅辣先

講起地獄式訓練,諗緊d plan ...
冇錯,就係嗰條街。😈

我好似未食過譚仔同酸辣粉。 唔知呢,香港太多好嘢食。

講「地獄式訓練」五個字,記住要帶誠哥口音。可參考以下「唔震乳」嘅示範:

https://www.youtube.com/watch?v=pAL_jMw3NOg

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-14 01:49 PM 發表 查看引用來源

純好奇有冇人講得出話自己真係中意呢種辣o既呢?
有嘅都。日本人囉!
食刺身,我只係點日式醬油咋!而且只係會少少哋。
Wasabi嘅味太搶,會影響咗件嘢嘅原味。個人淺見。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-14 11:43 發表 查看引用來源

開大果陣血流成河?

應該係腸胃習慣咗(麻木咗)。

阿蛇有冇做過腳下穴道按摩?如果有,會唔會嗌到劏豬咁? 我估唔會囉。因為打慣30大板,腳板啲神經早已麻木咗。 ...
血流成河早就入醫院啦 分分鐘係生癌先會大便出血囉!
我係話個眼位覺得辣 通常食辣o野都係肉多, 好少素食o既菜式嘛, 所以亦都唔會好暢快好快搞掂, 真係生不如死
好啦呢個話題講完! 唔好再講排泄有關o既o野 ok?

腳底按摩, 大王有幫我按過, 亂咁按居多, 條友識鬼咁多咩o野穴道咩但又幾舒服 正式出去俾人按未試過
就算真係出去按我估我都唔會嗌到劏豬, 死都要忍住怕失禮

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-14 12:35 發表 查看引用來源

有嘅都。日本人囉!
食刺身,我只係點日式醬油咋!而且只係會少少哋。
Wasabi嘅味太搶,會影響咗件嘢嘅原味。個人淺見。
咁食生蠔呢? 落唔落檸檬汁?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-14 12:26 發表 查看引用來源

冇錯,就係嗰條街。😈

我好似未食過譚仔同酸辣粉。 唔知呢,香港太多好嘢食。

講「地獄式訓練」五個字,記住要帶誠哥口音。可參考以下「唔震乳」嘅示範:

https://www.youtube.com/watch?v=pAL_jMw3NOg ...
太多選擇,睇到頭頭暈暈咁去咗食印度野😂

攪錯呀!譚仔都未食過,你唔可以叫做香港人囉!香港真係好多好嘢食🤤🤤🤤

我將個重點放咗係化骨龍身上😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-14 12:53 發表 查看引用來源

咁食生蠔呢? 落唔落檸檬汁?
我咩都唔落,就咁食!好味😋

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-14 11:49 發表 查看引用來源

仲有一種!
wasabi 既辣

純好奇有冇人講得出話自己真係中意呢種辣o既呢?
Wasabi係攻鼻個隻
我識有個人食超辣,真係好似G師兄咁去食地獄拉麵。佢食wasabi真係落超多。我好懷疑食唔食到d野係咩味

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-14 12:03 發表 查看引用來源

心態才是關鍵。
但是如果是我愛吃的,辣我畀還是會吃。

你提過張天愛以後,我每次看到她就想起蛇師姐🤭
咪聽個衰妹亂up

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆