上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-16 07:37 發表 查看引用來源
老婆其中一個表妹原本上年6月擺酒結婚,但因為疫情關係結唔成,delay到上年11月,當然又係冇得結。佢哋Delay到宜家已經唔想一拖再拖,最後決定今年6月簽紙細細哋結咗佢就算。

因為限制嘅關係,佢哋決定限制人數內嘅人裡面全部 ...
感謝戰地記者用生命換取的真相

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-5-17 10:26 發表 查看引用來源

感謝戰地記者用生命換取的真相
呢句堅 😂 👍👍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-17 11:12 發表 查看引用來源

呢句堅 😂 👍👍
真相係表姐粒LIN 應該好好啜

查實可以拍影片模式影低咗先 cap 啲圖出嚟, 唔使搏命按拍拍拍嚟影相, 揸住部機輕鬆又自然..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-19 08:44 發表 查看引用來源
查實可以拍影片模式影低咗先 cap 啲圖出嚟, 唔使搏命按拍拍拍嚟影相, 揸住部機輕鬆又自然..
👏👍🏻高手🤭……🤩😝

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-19 08:44 發表 查看引用來源
我都諗過,不過video cap出嚟嘅圖會好朦,quality會好差

引用:
太遠拍其實都係模糊架。近拍片就OK.
有冇Sample相😂😂😏

再嚟快閃幾張ex嘅絕密私照,另外附加一張佢近照嘅生活相嚟做咗張反差圖出嚟。營造一種活生生嘅before&after效果 😝

附件

好身材, 健康體態

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-20 15:19 發表 查看引用來源
再嚟快閃幾張ex嘅絕密私照,另外附加一張佢近照嘅生活相嚟做咗張反差圖出嚟。營造一種活生生嘅before&after效果 😝
反差圖😛😛👍🏻身材正喎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆