上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-24 13:47 發表 查看引用來源

鐘意,我諗個個女人都鍾意嘅
咁你就小心佢身邊D大腸啦!😂😂

坦白講,我覺得表姐比呀嫂仲正d

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-5-24 14:36 發表 查看引用來源
坦白講,我覺得表姐比呀嫂仲正d
唔出奇呀,佢表姐確實都係一個樣靚身材正嘅女人嚟嘅

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-24 14:14 發表 查看引用來源

咁你就小心佢身邊D大腸啦!😂😂
邊驚得咁多吖,不過我嗰條應該都夠滿足到佢嘅 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-24 15:28 發表 查看引用來源

邊驚得咁多吖,不過我嗰條應該都夠滿足到佢嘅 😂
咁又係……你肯定有過人之處,可以滿足佢過人(淫)需要😂😂😂

真係要放大張相欣賞
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-23 13:21 發表 查看引用來源

星期五晚喺舅父屋企嗰條明顯係粉紅色tback,星期六圍村嗰條其實係白色普通底褲款式,可能白色太透,陽光下面透落皮膚之後影出嚟就冇咁白睇落似粉粉哋,不過冇陽光嘅時候冇咁透嗰陣就清楚睇得出係白色。
返屋企嗰程車我都偷 ...

起碼阿嫂仲有腰喎

同埋修吓啲毛會爭好遠

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-24 08:53 發表 查看引用來源
近排收到好多師兄問我幾時再影老婆嘅私照或者全裸相俾大家睇,其實我想講嘅係唔係我唔想影,係老婆唔俾我影。

睇返我早期嘅posts,耐唔耐我都會post老婆嘅私照第幾擊第幾擊咁,但係我唔知大家近排有冇發覺,我已經好耐都冇再p ...
第一幅就覺得有啲肥咗,
之不過第二幅舉去雙手就吾覺了。
亞嫂可能叫你影相要攞好啲角度。
我仲念念不你老婆對正婆,粒Lin同個葷都好靚㗎!

引用:
原帖由 backpacker 於 2021-5-24 21:14 發表 查看引用來源
起碼阿嫂仲有腰喎

同埋修吓啲毛會爭好遠
老婆已經修過冇耐,佢凈係上面有毛(係有啲長),不過隻鮑乾乾淨淨冇毛毛㗎 🤤 🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-25 15:34 發表 查看引用來源

老婆已經修過冇耐,佢凈係上面有毛(係有啲長),不過隻鮑乾乾淨淨冇毛毛㗎 🤤 🤤
仲有冇得欣賞吓😝😏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆