上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  891.0k

引用:
原帖由 boar36 於 2021-5-28 13:42 發表 查看引用來源
嘩嘩,師兄唔止眼利 心水清,又懂得同啲女溝通,又識得催眠術,更可以準確咁掌握女人嘅行為同心理,難怪啲女會好似蜂蜜咁黏到你實,旋風都吹唔走啦!

不過話時話,同啲女連體嘅時候,佢哋喺好注重男方嘅體貼 細心 同好多嘅細節上 ...
搞多幾次,經驗多,發掘更多玩法,唔會活塞運動only 👍🏻👍🏻👍🏻

Star 師兄 早晨,描繪細緻嘅更新又來鳥,真喺正!
睇嚟 Miss Tang 喺好需要星哥關心照顧 care 佢喎

引用:
原帖由 boar36 於 29/5/2021 09:13 發表 查看引用來源
Star 師兄 早晨,描繪細緻嘅更新又來鳥,真喺正!
睇嚟 Miss Tang 喺好需要星哥關心照顧 care 佢喎
Miss Tang曾經好黐阿星,直到阿星走嘅果日😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 29/5/2021 08:55 發表 查看引用來源

搞多幾次,經驗多,發掘更多玩法,唔會活塞運動only 👍🏻👍🏻👍🏻
早呀吉貓😬

星期六,趁開工前寫一段先~

Miss Tang XXIV

Miss Tang攬實阿星,一路不停索吻,阿星知道佢未試過呢種又痛又爽嘅感覺,女伴會咁主動索吻係一件非常之鼓舞男士嘅事,表示佢已經唔會顧慮儀表而對你打開心扉,但係同時亦都係一個承諾:話俾男士知我會交哂所有嘅嘢俾你,你都要相對地交哂所有嘢俾我。

阿星都冇辦法開口問Miss Tang佢係咪咁嘅意思,不過就算問,都未必問得出答案,因為呢個時候,縱使阿星俾Miss Tang箍住條頸嚟強行索吻,喺阿星有限嘅活動空間入面,仍然操作緊深入,雖然深入嘅刺激程度比較阿星坐直嘅時候少,但係仍然令到Miss Tang歡喜非常。呢種令到Miss Tang多次頻臨窒息邊緣嘅快感,深深咁印喺Miss Tang嘅身體裡面,阿星知道,每一節嘅深入,洗滌咗Miss Tang嘅心靈,對男女關係嘅重新認識,對做愛嘅重新體會,對阿星有更深入嘅了解。

查實阿星真係唔知深入咗幾耐,因為深入對阿星嚟講冇乜體力上嘅負擔,反而Miss Tang箍實阿星條頸嘅手越箍越大力,好似想將阿星箍死咁,呢啲情形下唔係你死就係阿星死㗎啦,阿星聽日收工仲要接Cassy機,唔可以喺呢度死嘅,而且聽日Cassy要同阿星食晚飯同埋介紹阿Miss Tang俾阿Cassy認識,所以阿星係唔可以俾阿Miss Tang箍死喺呢度。呢個時候阿星唯有喺深入上面發力,大家要明白,查實阿星係冇乜體力嘅,你要阿星跑長跑,阿星就死得喇,所以發力對阿星嚟講其實係負擔嚟,因為一發力,阿星就冇力…………
(待續)😬

回覆 545# star_platina 的帖子

星師兄,早呀!
你點會咁易比Miss Tang箍死吖😂
七仔孤流寡民,請問深入係咩玩法呢?
Cassy返嚟係咪有4p場面出面呀?

哈哈,好正 ....... 星哥鞭鞭深入,鞭鞭有力

引用:
原帖由 柒七仔 於 29/5/2021 10:33 發表 查看引用來源
星師兄,早呀!
你點會咁易比Miss Tang箍死吖😂
七仔孤流寡民,請問深入係咩玩法呢?
Cassy返嚟係咪有4p場面出面呀?
佢同Cassy同埋另外一個女仔約埋一齊做運動㗎,大力過阿星㗎。

深入係阿星悟出嚟嘅好使好用慳水慳力嘅技巧。其實好簡單,進入之後只要揾到刺激點一路攪動,唔使用力又唔使粗長耐呢啲先天嘢,非常之好使好用😬

引用:
原帖由 boar36 於 29/5/2021 10:48 發表 查看引用來源
哈哈,好正 ....... 星哥鞭鞭深入,鞭鞭有力
深入係真,不過冇乜力😬

回覆 548# star_platina 的帖子

明白!
第四位主角係咪要出場喇🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆