上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.2k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-14 03:53 PM 發表 查看引用來源

完全感受到你一d都唔享受⋯
Titanic我淨係諗到畫畫個幕同玻璃上的手掌✋🏻🤭
睇titanic個陣我d朋友喊晒口㗎,我就好似局外人咁⋯由果刻開始我發覺我係一個好唔浪漫嘅人 ...
嗰一刻的確一啲都唔享受。直情想盡快結束。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-14 04:54 PM 發表 查看引用來源
唔駛怕, 我比你更大鄉里
好想坐郵輪但一次都未坐過, 大王唔想, 佢話浪費時間住一間會郁o既酒店喎 真比佢吹漲

我認我係好膚淺, 淨係諗到o係上面扑扑扑 對住一望無際o既大海係咁扑, 好似好多咸濕o野可以玩  
話浪費, 俾咁多錢上去扑o野, 但亦又係因為咁 (連續幾日都o係隻船上唔駛趕行程) 先可以早午晚係咁扑嘛!
之但係年紀大啦, 仲可唔可以成個禮拜日日三次真係who knows ...
情侶嘅話,我覺得值得一去。

你想像一下:兩個人喺一望無際嘅大海漂浮,困喺一個狹窄嘅空間,無所事事又上唔到網(當時冇,而家可能有),只可以好輕鬆咁談談情,做做愛。因為冇得離開「酒店」,唔使成日諗住幾點幾點要趕去睇邊個景點。

對方嘅肉體先至係你最精彩嘅景點。記住!

兩個人有的是時間。扑嘢可以慢慢扑,日日三次?我覺得唔夠囉。最好實現一日十回射精(馬拉松式性愛)嘅夢想。

扑到攰,梳洗一番,兩個人著到靚一靚出去拍下拖,食下嘢。

Free restaurants逐間試。選擇有十幾廿間。免費buffet都唔差呀,雖然無生蠔、刺身、龍蝦。試哂免費嘢再去試要俾錢嘅餐廳同酒吧。呀!想飲靚酒嘅話,自己BYO啦。否則,船上嘅選擇只係一般。

食完嘢,可以做spa(要book定,自己俾錢但唔貴)。可以游水。可以jogging,可以睇show,可以拖住手仔上頂層甲板玩「I'm the king of the world」。攬下錫下,好快又想返房開工!

我覺得值得囉。講真,又唔貴。

不過小弟就應該唔會再有興趣啦。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-14 14:17 發表 查看引用來源

放入口, 一口交, 口中爆開... 好有畫面
我相信你都會咁食㗎!
爆開個陣會咇咗佢裡面嘅汁⋯😋

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-14 15:44 發表 查看引用來源

原汁原味,C姐真識食!我通常salt + black pepper。

如果係新鮮即開,海水會飲埋。
未試過salt + black pepper...等我試下先

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-14 07:08 PM 發表 查看引用來源

我相信你都會咁食㗎!
爆開個陣會咇咗佢裡面嘅汁⋯😋
要小心唔好被啲汁咇咗落塊臉度。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-14 17:03 發表 查看引用來源
最好實現一日十回射精(馬拉松式性愛)嘅夢想。

不過小弟就應該唔會再有興趣啦。
有夢想但又應該唔會再有興趣啦

好矛盾呀C兄

等蛇蛇或我幫你完成夢想啦⋯無論幾咁艱辛,我哋都會盡力!你等我哋報告啦😎

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-14 17:11 發表 查看引用來源

要小心唔好被啲汁咇咗落塊臉度。
所以要識控制個力度去食✌🏻

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-14 07:14 PM 發表 查看引用來源

有夢想但又應該唔會再有興趣啦

好矛盾呀C兄

等蛇蛇或我幫你完成夢想啦⋯無論幾咁艱辛,我哋都會盡力!你等我哋報告啦😎
夢想可以喺其他地方實現嘅啫,係咪!

好!等你包膠!化骨龍:地獄式訓練!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-14 07:15 PM 發表 查看引用來源

所以要識控制個力度去食✌🏻
好有心得咁喎?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-14 17:18 發表 查看引用來源

夢想可以喺其他地方實現嘅啫,係咪!

好!等你包膠!化骨龍:地獄式訓練!
係。快d進入夢鄉搵夢想啦🫢

化骨龍嘅地獄式訓練,應該練2年都無料到😂⋯個包膠要無限期延遲😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆