上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

咁你有無乘機讚表姐索同身材好好先,同佢講可以成日見到你咁著就好喇
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-30 15:34 發表 查看引用來源

本來都冇硬,不過一見完佢三叔掃完佢對波之後即刻有晒反應。返到屋企已經唔早,出完街又要沖涼,沖完又到老婆沖完先上得床,我等唔切 一沖涼就已經忍唔住諗返個情境打咗鑊飛機 ...

我覺得表姐同阿嫂係同道。

上次出post提過老婆有個表妹6月結婚,呢個表妹同老婆同佢表姐感情係好好,但係唔係成日出嚟,好日都唔會見。所以我同佢完全唔熟,我上次見佢都差唔多一年前嘅事,尋晚出咗嚟同佢食咗餐飯先終於再見到佢。

老婆家族三表姊妹,喺我眼中老婆身材最好,你哋呢排成日見嘅表姐樣就靚過我老婆嘅,不過身材就冇我老婆咁好,但係其實講靚,個表姐其實都只係排第二㗎咋。講真,講靚,佢呢個表妹真心靚,表姐已經係靚,但係呢條𡃁妹仲靚過個表姐。

我就好日都唔會見佢㗎啦,不過尋晚食飯已經講好咗嚟緊會成日見因為要搞佢結婚嘅嘢。我就好日都唔會見佢㗎啦,但係既然嚟緊呢段日子會見佢多啲,咁難得我當然唔想錯過呢機會,好想share埋佢。

不過喺我決定搵唔搵條命嚟搏去偷影佢走光之前,我想make sure大家有興趣睇佢先。

點解我咁講呢?因為條𡃁妹係靚嘅,但係可惜波細,係細到其實可以話係冇波。不過咁難得呢排會見佢多啲,而佢又真係靚女一名,我又有鋪癮想share佢喎。

尋晚食完飯散水之前我偷影咗佢個look,大家睇完佢個look之後,就算佢冇波都想睇佢走光嘅,我先搵條命出嚟搏啦!

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-30 07:33 發表 查看引用來源
星期五晚老婆帶埋佢啊嫲約咗上佢表姐到食飯,收工嗰陣call老婆佢話佢哋仲喺屋企,叫我call佢表姐睇吓洗唔洗幫佢買嘢或者我自己上佢屋企先。咁我call老婆表姐啦,表姐話佢老公帶咗個仔出去得佢喺屋企,但係要落街買餸,叫我去佢 ...
真係超正,我覺得佢同你老婆其實有溝通過,一齊hihi
但係佢老公又唔介意嘅呢?

引用:
原帖由 leeyiukong 於 2021-5-31 16:00 發表 查看引用來源

真係超正,我覺得佢同你老婆其實有溝通過,一齊hihi
但係佢老公又唔介意嘅呢?
我都幾肯定表姐冇呢鋪癮,因為成日對住佢,有心露同冇心露分得出嘅。最多可以話佢喺我面前零介心,呢樣係真。但係同我老婆溝通過又或者想引我,我肯定冇

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-31 15:59 發表 查看引用來源
上次出post提過老婆有個表妹6月結婚,呢個表妹同老婆同佢表姐感情係好好,但係唔係成日出嚟,好日都唔會見。所以我同佢完全唔熟,我上次見佢都差唔多一年前嘅事,尋晚出咗嚟同佢食咗餐飯先終於再見到佢。

老婆家族三表姊妹,喺 ...
確實係高質,期待中

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-31 15:59 發表 查看引用來源

非常青春,雖然戴咗口罩都感覺佢樣子甜美。
我第一個報名睇佢走光相。

咁見到咁
好難唔眼定定望
對波型好靚
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-30 07:33 發表 查看引用來源
星期五晚老婆帶埋佢啊嫲約咗上佢表姐到食飯,收工嗰陣call老婆佢話佢哋仲喺屋企,叫我call佢表姐睇吓洗唔洗幫佢買嘢或者我自己上佢屋企先。咁我call老婆表姐啦,表姐話佢老公帶咗個仔出去得佢喺屋企,但係要落街買餸,叫我去佢 ...

引用:

巧靚女喎

回覆 5533# 最錫我老婆 的帖子

堅靚女⋯⋯冇得輸😍😍😍
等哩位靚女啲正相😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆