上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

冇胸都想睇,佢對腳睇落幾得,走光會好誘人
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-31 15:59 發表 查看引用來源
上次出post提過老婆有個表妹6月結婚,呢個表妹同老婆同佢表姐感情係好好,但係唔係成日出嚟,好日都唔會見。所以我同佢完全唔熟,我上次見佢都差唔多一年前嘅事,尋晚出咗嚟同佢食咗餐飯先終於再見到佢。

老婆家族三表姊妹,喺 ...

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-31 15:59 發表 查看引用來源
上次出post提過老婆有個表妹6月結婚,呢個表妹同老婆同佢表姐感情係好好,但係唔係成日出嚟,好日都唔會見。所以我同佢完全唔熟,我上次見佢都差唔多一年前嘅事,尋晚出咗嚟同佢食咗餐飯先終於再見到佢。

老婆家族三表姊妹,喺 ...
只要係走光…主要係師兄作品…都要🤩🤩捧場👏👏😋

又真係好靚女喎。微乳都睇下啦!

引用:
原帖由 tremulous 於 2021-5-31 17:23 發表 查看引用來源
冇胸都想睇,佢對腳睇落幾得,走光會好誘人

太耐冇見,之前又少見所以冇乜印象,不過對腳應該唔會差得去邊

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-31 17:33 發表 查看引用來源

只要係走光…主要係師兄作品…都要🤩🤩捧場👏👏😋
多謝師兄,不過戴定頭盔先。影唔影到佢走光都要視乎佢著乜。以前見過佢著圓領tee,所以我覺得應該會有嘢𥄫,不過唔擔保一定影到㗎

回覆 5544# 最錫我老婆 的帖子

等你影到佢對靚腳啲相😍😍😍

回覆 5545# 最錫我老婆 的帖子

我對你有100%信心💪🏾😂😂😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-31 18:16 發表 查看引用來源

多謝師兄,不過戴定頭盔先。影唔影到佢走光都要視乎佢著乜。以前見過佢著圓領tee,所以我覺得應該會有嘢𥄫,不過唔擔保一定影到㗎
明白😅…師兄係為我哋作出無施貢獻🤝謝謝!

熱切期待又一巨獻。等你。。。。

Woo... 師兄近排出post出得密左喎~ 多謝師兄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆