上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-1 14:30 發表 查看引用來源

你唔覺我出親都係我老婆,老婆個表姐,老婆個表妹。。。冇啦。生命中嘅女得呢啲,仲要係老婆嘅親戚,其實都幾悲哀 😂
你唔係掛…😒恨死別人(想睇都冇機會啦)!

支持師兄,等睇表妹,加油

排隊等睇表妹 加油呀師兄

support 支持師兄

尋日老婆請咗半日假同佢表妹出去睇結婚嘢,本來佢哋驚落雨諗住cancel,但係晏晝lunch time嗰陣天氣又ok所以又冇cancel到。

我知佢哋會喺荃灣所以我call老婆諗住搵佢哋食lunch。Call老婆嗰陣老婆問我係咪喺附近,其實我一啲都唔近荃灣,之後其實仲有嘢做,所以如果我入荃灣嘅話,一來一回基本上我係唔會夠時間食lunch。如果我照直同老婆咁講,佢一定會叫我唔好同佢哋食。但係我又好想見吓呀表妹喎。。。所以我同公司講話我有個客急call我要出去,咁我就可以唔洗咁趕可以同老婆同佢表妹食lunch啦

去到meet佢哋,果然不枉我山長水遠入到荃灣,事關我離遠已經見到表妹著住一身短褲+黑tee嘅打扮。雖然只係短褲,唔係短裙,亦都只係普通黑tee,但係可以睇到表妹個靚樣同對腳已經底返晒。

同老婆一齊咁多年,我尋日先真係第一次見表妹著短褲,所以一路都只係幻想佢對腿係咩樣,尋日終於見到,原來佢對腳都真係幾靚。

去緊食lunch嗰陣佢哋搵唔到佢哋想試嗰間嘢,周圍兜最後仲要停喺到用google map去搵。其實識咗佢表妹咁多年,真係未試過同佢喺條街到一齊行。

尋日同佢行咗陣,發覺佢原來好吸睛,真係會有好多麻甩佬會望佢。佢企喺到用緊google map嗰陣,有個廚房佬出嚟食煙,個廚房佬一出嚟已經由頭望表妹望到落腳,一路煲煙一路視姦表妹對腳。

食lunch叫完嘢食,老婆同佢表妹隨口噏咗句話表妹應該影多啲佢籌備婚禮過程嘅相俾佢條仔睇(因為佢哋成日話表妹條仔成個婚禮乜都唔做)。咁我聽完老婆咁講就直刻搭嗲話佢應該真係影俾佢睇。表妹都仲傻吓傻吓考慮緊嗰陣我已經一嘢影佢個靚樣

表妹俾我嚇咗一嚇,個樣勁呆滯,之後佢話張相影到佢好樣衰同個角度影得佢唔靚,之後要我影過張

雖然冇走光相,但係睇住表妹個靚樣同佢被偷影嘅美腿,就成為咗我表妹計劃嘅第一擊

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-2 08:24 發表 查看引用來源
尋日老婆請咗半日假同佢表妹出去睇結婚嘢,本來佢哋驚落雨諗住cancel,但係晏晝lunch time嗰陣天氣又ok所以又冇cancel到。

我知佢哋會喺荃灣所以我call老婆諗住搵佢哋食lunch。Call老婆嗰陣老婆問我係咪喺附近,其實我一 ...
好快成功

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-2 08:26 發表 查看引用來源
好快成功
👏👍🏻😯睇到屁股位🤔真想😝搓下……彈性十足喎!

時下d短褲都露股   表妹几高?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-2 08:24 發表 查看引用來源

我知佢哋會喺荃灣所以我call老婆諗住搵佢哋食lunch。Call老婆嗰陣老婆問我係咪喺附近,其實我一 ...
表妹身材真係好正 ,樣子又夠靚 ,屁股蛋相當吸引, 睇落嚟又白又滑,真係好想搣下佢, 睇到口水流曬成地濕曬。

個 pat 引死人咩,真係衰在個胸細左 d。
唔知會唔會係禾稈冚珍珠呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆