上一頁下一頁
發新話題

[巴西] ██ 西幫兄弟 擋我者殺██ 西幫兄弟 滿佈天下 ██討論睇#3 ██

收藏  |  訂閱
5.6k  259.4k

引用:
原帖由 ckwan0701 於 2009-8-10 07:47 AM 發表 查看引用來源

希望佢冇事...
如果我依家有返8k, 我就會無事~
我今次真係........................:043:

:095:

西西推波波, 有人口多多
賭波平注多, 此子一鋪過
輸左就發火, 有冇搞咩錯?
今話別西哥, 有沒有想過
日後想當初後悔何其多 ?

大家諗下固中意思啦:025:
賭錢一鋪訓晒落去只可以用 online 來形容,
冇輸晒d錢既朋友唔好灰心, 勝敗乃兵家常事

引用:
原帖由 kk_lovelove 於 2009-8-10 09:05 AM 發表 查看引用來源

如果我依家有返8k, 我就會無事~
我今次真係........................:043:
你d錢唔係等住駛下話 ....:030:

仲以為呢條傻仔有乜咁勁,原來只係9up當秘笈,收啦,好彩第一次跟你,只係輸200

引用:
原帖由 jso77 於 2009-8-10 09:09 AM 發表 查看引用來源

你d錢唔係等住駛下話 ....:030:
嗯.............:028: :028:
琴晚讓球都只係買左FC橫檳同飛燕諾個場,
之後就無買過等呢場....
其實我唔係怪西西哥, 但今次我真係.....:029:
我唔識控制注碼, 抵鬧...但我諗住博一博...
邊個可以打救我....
(唔好意思, 各位ching請原諒我係呢度發神經)

引用:
原帖由 kk_lovelove 於 2009-8-10 09:18 AM 發表 查看引用來源嗯.............:028: :028: 琴晚讓球都只係買左FC橫檳同飛燕諾個場,之後就無買過等呢場....其實我唔係怪西西哥, 但今次我真係.....:029: 我唔識控制注碼, 抵鬧...但我諗住博一博...邊個可以打救我. ...
你而家想點? 爭幾多?

8k我都輸過啦,第時有錢再玩啦,你仲讀緊書咩?

引用:
原帖由 a89t4ynj 於 2009-8-10 09:17 AM 發表 查看引用來源仲以為呢條online仔有乜咁勁,原來只係9up當秘笈,@@@@啦,好彩第一次跟你,只係輸200
輸左就發火, 有冇搞咩錯?

賭品好即係人品好:036:
賭品差即係人品差:046:

引用:
原帖由 chshing_hkhk 於 2009-8-10 09:21 AM 發表 查看引用來源
8k我都輸過啦,第時有錢再玩啦,你仲讀緊書咩?
沉迷網上聊天 好學生墮樓亡
(星島)2009年8月9日 星期日 05:30

(綜合報道)
([url=]星島日報
[/url]報道)一名品學兼優準中五男生,疑因沉迷網上聊天,成績倒退疑遭家人訓誡後,一時看不開走入死胡同,昨在[url=]將軍澳
[/url]英明苑住所大廈跳樓,送院搶救證實死亡,警方調查後相信案件無可疑。
  墮樓身亡男生林X俊、十六歲,生前與身為的士車主的父親、母親、一姊及一妹同住於英明苑一單位。林童在九龍塘一所中學就讀,九月將升讀中五級。
  與女網友聊天 成績倒退
  據悉,他一向成績甚佳,中一至中三級成績均名列前三名之內,但中四開始愛上網上聊天,經常在網上與女網友聊天,成績開始倒退,並跌出三名之外。
  由於林童成績下滑,近期不斷遭家人勸戒上網,至前晚及昨晨,林再兩度被雙親訓誡。
  昨午十二時許,有街坊發現林從大廈高處墮下,當場頭破肢折,救護員馳至,為傷者急救後送往[url=]將軍澳醫院
[/url],惜證實傷重不治。
  林母外出購物折返時獲悉兒子墮樓,協助警方調查時情緒激動,不斷悲呼:「佢好細個,得十五、六歲……。」稍後她被安排到醫院初步認屍證實身分,林父後來亦與親友到醫院了解情況。
  死者父母及多名親友,在下午三時許,帶備香燭祭品到現場,在道士協助下進行路祭,有親友表示,林的父母十分疼愛子女。
  時下青少年心靈脆弱
  [url=]明愛向晴軒
[/url]督導主任郭志英指出,時下少年心靈脆弱,不甘被責罵,在一念之差容易萌自殺念頭,青少年應該珍惜生命。
  現今青少年沉迷上網,她建議家長一開始勿過分干涉和責罵,應與子女達成協議,若然未能達成共識或子女未能遵守協議,才進一步定出規限。
  而青少年愛花時間在網上結識異性或網友,是因為網上世界充滿幻想,身分既可隱藏又能暢所欲言。記者 林思明

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆