上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-2 08:24 發表 查看引用來源
尋日老婆請咗半日假同佢表妹出去睇結婚嘢,本來佢哋驚落雨諗住cancel,但係晏晝lunch time嗰陣天氣又ok所以又冇cancel到。

我知佢哋會喺荃灣所以我call老婆諗住搵佢哋食lunch。Call老婆嗰陣老婆問我係咪喺附近,其實我一 ...
pp應該好彈手

引用:
原帖由 guava 於 2021-6-2 09:15 發表 查看引用來源
時下d短褲都露股   表妹几高?
我真係唔係好知佢幾高,我估大概160左右掛

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-6-2 09:52 發表 查看引用來源

表妹身材真係好正 ,樣子又夠靚 ,屁股蛋相當吸引, 睇落嚟又白又滑,真係好想搣下佢, 睇到口水流曬成地濕曬。
佢對腳真係幾殺食,對住佢嗰陣真係勁有衝動想用碌鳩頂佢

引用:
原帖由 lokam's 於 2021-6-2 10:01 發表 查看引用來源
個 pat 引死人咩,真係衰在個胸細左 d。
唔知會唔會係禾稈冚珍珠呢?
我都幾肯定冇禾稈冇珍珠,對波真係細,如果唔係我都唔洗事先上嚟睇咗大家對佢有冇興趣先 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-2 11:52 發表 查看引用來源

我都幾肯定冇禾稈冇珍珠,對波真係細,如果唔係我都唔洗事先上嚟睇咗大家對佢有冇興趣先 😂
細有細好,通常樣子靚多數都係雞包仔。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-6-2 11:56 發表 查看引用來源

細有細好,通常樣子靚多數都係雞包仔。
大鑊,我老婆同佢表姐都唔係雞包仔,咁佢哋咪唔算樣靚? 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-2 14:53 發表 查看引用來源

大鑊,我老婆同佢表姐都唔係雞包仔,咁佢哋咪唔算樣靚? 😂
咁又有例外

回覆 5565# 最錫我老婆 的帖子

多謝師兄分享,但出咗半個樣,唔怕比人認出表妹嗎?

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2021-6-2 17:17 發表 查看引用來源
多謝師兄分享,但出咗半個樣,唔怕比人認出表妹嗎?
你認得出?😏咁犀利..佢老公唔上尼睇咪得囉!😏😌…個樣都比你哋睇,至知係靚女。

回覆 5579# 月影偷情 的帖子

如果係表妹的朋友或未婚夫,相信一睇就認得。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆