上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-1-13 16:52 發表 查看引用來源

份合約,到時續唔到又要再搵
當呢個巿道,長工都不代表甚麼
就唔洗顧慮咁多

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-11 11:05 發表 查看引用來源

男人都會咁痴身架咩??
我估有掛。

喺呢度都睇過一些人夫故事,男嘅都有沈船或真感情啦,咁單身男痴身都有可能發生嘅

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-1-13 16:27 發表 查看引用來源

下星期我都返新工😬
恭喜!!!
加油呀!

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-13 17:36 發表 查看引用來源

我估有掛。

喺呢度都睇過一些人夫故事,男嘅都有沈船或真感情啦,咁單身男痴身都有可能發生嘅
單身男痴身其實好多可能性,其一係佢地比女方得閒,
其二係可以女方好正,
其三係男人可能係醋王,咁就會非常痴身同煩膠,
其他就更多了........

但我聽既多遇既少,所以先諗係咪真架??真係會有男人怕女生同異性接觸,又或要女生時刻報到嗎?

多謝各位祝福😂❤️

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2021-1-13 17:22 發表 查看引用來源
當呢個巿道,長工都不代表甚麼
就唔洗顧慮咁多
都係做住先咋

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-1-13 18:28 發表 查看引用來源
多謝各位祝福😂❤️
師兄,打工就好似搞野一樣,你做得好,就長做長有,佢唔捨得你走。😝😝

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-13 18:01 發表 查看引用來源

單身男痴身其實好多可能性,其一係佢地比女方得閒,
其二係可以女方好正,
其三係男人可能係醋王,咁就會非常痴身同煩膠,
其他就更多了........

但我聽既多遇既少,所以先諗係咪真架??真係會有男人怕女生同異性接觸,又或要女 ...
真係喜歡你加個膠字喺煩字之後,即刻諗到果種痴男唔係一般嘅煩咁簡單🤣🤣

越冇條件丶越自卑嘅男人,就越怕女生同異性接觸。如果男人條件好,洗乜怕?反而係個女生怕男生太受異性歡迎添

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-13 23:50 發表 查看引用來源

真係喜歡你加個膠字喺煩字之後,即刻諗到果種痴男唔係一般嘅煩咁簡單🤣🤣

越冇條件丶越自卑嘅男人,就越怕女生同異性接觸。如果男人條件好,洗乜怕?反而係個女生怕男生太受異性歡迎添 ...
cat姐遇過好痴身既男人?

我就有女性朋友男朋友就係煩膠+控制慾超強+大男人 完全體! 每樣野都要管~見邊個又要知又要管~樣樣野又彈3彈4! 我見到佢(女方)都覺得辛苦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆