上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

感謝師兄為我哋帶嚟精彩嘅畫面

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-6 11:35 發表 查看引用來源

第一次見表妹走光啫,或者人哋平時著啲底褲好野性嘅呢 😂
⋯師兄,咁都俾你捕到👏👍🏻👍🏻🎉😆😆😆

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-6 11:35 發表 查看引用來源

第一次見表妹走光啫,或者人哋平時著啲底褲好野性嘅呢 😂
⋯師兄,咁都俾你捕到👍🏻👏👏🎉🎉😆😆😆

回覆 5589# 最錫我老婆 的帖子

所以咪話期待之後表妹啲正相囉🤣🤣🤣⋯⋯加油😂😂😂💪🏾

師兄,好野,繼續努力👍😎

期待表妹結婚日有更精彩時刻

呢排其實都有keep住見老婆個表妹,但係因為啊表妹著衫唔算暴露,同埋比較屬於謹慎嗰啲(可能因為我喺到嘅關係掛) 所以要影到佢走光真係一啲都唔容易。

呢排見佢都係約喺老婆個表姐到見面,近呢幾次見表妹都透影到啲短裙黑絲輕微走光相嘅,但係要等到尋晚先終於影到表妹露點相。

尋晚我哋上咗表妹屋企同佢傾流程,第一次上佢屋企,先發覺原來表妹喺屋企先會著得隨便啲。唔知表妹係唔係因為自知自己對波細,所以平時出街或者上表姐屋企見佢嘅時候好小會見到表妹著啲會突出上身嘅衫,見親佢都係著啲遮晒成個心口嘅衫,但係原來表妹喺屋企先會著啲隨意啲,露小小波罅嘅衫。

表妹尋晚罕有哋著咗件低胸背心,雖然外邊著咗件外套喺面,但係至少終於見到個心口先啦

表妹因為喺自己屋企所以冇乜點執,雖然披頭散髮,但係個樣依然靚爆。全晚我都係坐喺表妹嘅對面,係咁不停幻想到底佢對波係點嘅樣。。。

成晚得條少少嘅波罅睇,以為又冇機會啦,點知原來要等到最後臨走先俾我如願以償。。

我去到嗰陣除咗件外套放咗喺表妹後面張sofa到,臨走我走埋去臨住著返走人啦,行到去表妹隔離,當時佢仲同我老婆講緊嘢,我居高臨下望落去表妹到,直刻眼前一亮。。。

原來表妹入面冇戴bra㗎!!一路我都以為表妹樣靚,對腳靚,但係可惜貧乳。但係尋晚當我咁嘅角度望落去表妹對波嘅時候,其實又唔係話真係想像中咁細,起碼未至於係貧乳囉。雖然都係微型波,但係波型都算幾靚,又幾廷,粒lin嘅色水都ok。

最後我扮等佢哋傾埋計,企喺㩒住電話等嗰陣,將表妹對波影低留念。。。

我捕咗咁耐,終於見到個咁靚嘅表妹走光,就算佢對波細啲,我都已經開心到瞓唔著啦

附件

仲唔俾你影到!辛苦唒!

引用:
原帖由 erikohiro 於 2021-6-10 15:14 發表 查看引用來源
仲唔俾你影到!辛苦唒!
波仔細細先至容易走光露乳頭。

引用:
原帖由 中村雅俊 於 2021-6-10 15:16 發表 查看引用來源
波仔細細先至容易走光露乳頭。
相當正斗😍😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆