上一頁下一頁
發新話題

****發左個甜夢***甜夢成真[p.15 + P.21]****

收藏  |  訂閱
574  34.2k

引用:
原帖由 esther=] 於 2010-3-7 20:30 發表 查看引用來源

包囡囡梗要d喎 :smile_o01:
唔使...剩係做嘢都頭爆...返香港女朋友隨時抽樣檢查要交功課,俾佢發現少咗兩億就邊度都唔使去....

引用:
原帖由 esther=] 於 2010-3-5 21:41 發表 查看引用來源
PART 2!

等親愛的沖完涼
又係我服侍佢既時候喇...
佢訓係床度..我就訓係佢上面
由嘴嘴開始..啜到耳仔..頸..linlin..手臂...手指...肚臍
我專登skip左細佬b果part
啜落佢袋袋...袋底....低d低d..再落大脾. ...
支持女性報告

樓主係個懶人a_a

ESTHER 妹~~  :smile_40:

個夢好甜播~~~ :smile_47:

支持 支持 詩兄唔好放過你~~ :smile_o01:

引用:
原帖由 Yvette9 於 2010-3-8 01:50 AM 發表 查看引用來源
樓主係個懶人a_a
點解咁講呢!?:smile_o10:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2010-3-8 02:57 AM 發表 查看引用來源
ESTHER 妹~~  :smile_40:

個夢好甜播~~~ :smile_47:

支持 支持 詩兄唔好放過你~~ :smile_o01:
迪迪...........好耐無見喇:smile_o01:

Esther,你的故事很甜蜜呀。。。。看完了都想。。。。

引用:
原帖由 Kenji 於 2010-3-11 01:52 PM 發表 查看引用來源
Esther,你的故事很甜蜜呀。。。。看完了都想。。。。
多謝~:smile_o05:
想咩呀你..................:smile_o01:

支持..支持..支持..

引用:
原帖由 esther=] 於 2010-3-5 11:17 AM 發表 查看引用來源
**甜夢成真**

尋日我親愛的放工黎接我
1上巴士就手多多摸我大脾同patpat
又捉我隻手去摸佢
..又硬晒  我即刻縮手...
佢係我耳邊講: 一陣返到去你就知錯:smile_47:  

食D野就起程返屋企
一入到屋諗住行 ...
再推一野.............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆