上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  890.9k

引用:
原帖由 柒七仔 於 29/5/2021 13:28 發表 查看引用來源
明白!
第四位主角係咪要出場喇🤣
第四位阿星認識嘅女伴就快出場,不過唔係孖Cassy同Miss Tang打泰拳嘅果位紋身打碟正妹😬

Star 師兄真喺勁,又有新女埋身

引用:
原帖由 boar36 於 30/5/2021 09:23 發表 查看引用來源
Star 師兄真喺勁,又有新女埋身
阿星當時除咗自己嘅正職之外,同時亦係一個身心語言程式發證導師同埋催眠治療師,你會發現言語上有好多發掘,而好多人需要催眠治療😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-30 09:57 發表 查看引用來源

阿星當時除咗自己嘅正職之外,同時亦係一個身心語言程式發證導師同埋催眠治療師,你會發現言語上有好多發掘,而好多人需要催眠治療😬
所以話 Star 師兄真喺勁,周身刀  把把都鋒利,連小星星都喺利刃,可吹毛斷髮 ......
修為更加無敵,尤其是照顧 同懲罰啲女伴

引用:
原帖由 boar36 於 30/5/2021 11:57 發表 查看引用來源

所以話 Star 師兄真喺勁,周身刀  把把都鋒利,連小星星都喺利刃,可吹毛斷髮 ......
修為更加無敵,尤其是照顧 同懲罰啲女伴
小星星只係一把刀仔咋,簡直鋸手都唔痛,仲要貪心學人鋸大樹,收皮就有阿星份啦,位位女伴都係叫阿星收返啲皮佢😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-30 12:23 發表 查看引用來源

小星星只係一把刀仔咋,簡直鋸手都唔痛,仲要貪心學人鋸大樹,收皮就有阿星份啦,位位女伴都係叫阿星收返啲皮佢😬
Star 師兄 講得啱呀,喺收啲女伴嘅皮呀嘛 ........ 令到佢哋如癡如醉、回寐無窮!

引用:
原帖由 boar36 於 30/5/2021 12:39 發表 查看引用來源

Star 師兄 講得啱呀,喺收啲女伴嘅皮呀嘛 ........ 令到佢哋如癡如醉、回寐無窮!
師兄唔好咁,講到阿星乜都得,查實阿星乜都唔得😬

回覆 557# star_platina 的帖子

星師兄的怎會是刀仔呢,實在太謙喇😂
你的催眠治療是在那裏學的呢?

引用:
原帖由 柒七仔 於 30/5/2021 14:13 發表 查看引用來源
星師兄的怎會是刀仔呢,實在太謙喇😂
你的催眠治療是在那裏學的呢?
刀仔食之無味棄之可惜吖嘛。催眠治療香港好多地方都有得學㗎😬

星期一晨早流流,寫一段Miss Tang先~

Miss Tang XXV

尋晚同Miss Tang場搏鬥阿星真係非常之攰,攰嘅原因並唔係因為同Miss Tang有好多次搏鬥,而係Miss Tang嘅鬼仔擒拿手真係好鬼死大力。阿星深入嘅時候係需要用雙手嚟做支撐令到深入嘅角度可以令到女伴深切感受,但係整個過程阿Miss Tang死命攬實阿星一路親咀唔放,係咁唞氣,阿星最後要成個人起身,用兩隻手同腳支撐,而個衰妹就乘勢連雙腳都鉗實阿星,成隻樹熊BB咁。你咁鉗阿星,阿星唯有同你玩摔角,企直喺度,連埋掛住喺阿星身上嘅Miss Tang,再一次跌落床度,當然,喺Miss Tang個背脊掂到床嘅一剎那,阿星都有用手㩒住張床嘅,你估阿星真係想殺鬼死佢咩,令佢欲仙欲死足矣。如是者阿星起身幾次,每次Miss Tang都用力捉實阿星,期待阿星嘅深入加上衝刺嘅雙重刺激,係呀,頭先深入咗一輪,阿星發現Miss Tang嘅小小通道已經稍為延伸咗少少,起碼阿星深入嘅時候已經唔需要就住Miss Tang嘅深度,而Miss Tang亦都可以享受阿星更加多。

Miss Tang喺最後一次阿星拋佢落床嘅時候亦都鬆開咗雙手,阿星都真係冇力再抱起佢掉佢落床,而且小星星都筋疲力盡,吐出唔少星塵,唯一仍然黐得好實嘅,除咗小星星同Miss Tang嘅小口之外,就係阿星同Miss Tang嘅咀。親咀永遠係最親蜜,最接近,最令兩個人嘅身心緊緊連結嘅動作,兩個人,一身汗,一齊唞大氣,一次深入嘅身心靈接觸。咁樣嘅連結,阿星唔記得連結咗幾耐,亦都冇心情去計時,後來,Miss Tang一路望住阿星,望到阿星都有啲唔自然。「有嘢想講?」Miss Tang搖搖頭,然後攬住阿星。
「舒服?」
「唔。」Miss Tang嘅答案簡單而直接。
「一齊冲個涼先瞓?」阿星提議。
Miss Tang再點點頭。然後阿星抽出小星星,星塵由Miss Tang嘅小口流出,小星星都好努力,嘔咁多出嚟。

阿星趁Miss Tang仲喺浴室未出嚟嘅時候,執番好張床,一陣可以瞓。Miss Tang 抹住佢嘅短髮着住阿星件叔叔底衫行出嚟,阿星嘅底衫著喺Miss Tang嘅身上真係好大件,令到Miss Tang 嬌小嘅身形睇落更加嬌小。頭髮濕濕咁,阿星幫你吹頭啦,你過嚟企喺度。Miss Tang 好似覺得好得意,阿星嘅舉動令佢覺得俾人照顧緊,而且仲係當佢細路女咁照顧。上床嘅時候,Miss Tang係跳上床,好似啲細路仔咁,然後拍拍隔離個位望住阿星。阿星瞓低咗之後,Miss Tang即刻捐入阿星嘅手度,然後攬住阿星個叔叔肚腩就瞓。阿星攬住Miss Tang喺度諗,認識Cassy 之後有個Elly ,依家整多個Miss Tang,阿星真係幾唔得閒,究竟聽日見到Cassy 嘅時候佢會有咩講呢?Elly 之後又會有咩反應呢?Miss Tang 同阿星之後又會點呢?諗下諗下,阿星都瞓著咗。
(待續)😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆