上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.0k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-14 17:19 發表 查看引用來源

好有心得咁喎?
練過㗎!係咪想學野😎

等於食司華力腸一樣,唔好切開佢食,慢慢一口含住個頭,啜住再咬咁食㗎

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-14 07:22 PM 發表 查看引用來源

係。快d進入夢鄉搵夢想啦🫢

化骨龍嘅地獄式訓練,應該練2年都無料到😂⋯個包膠要無限期延遲😂
明嘅。我都知我係發緊夢。但有時發下夢都無妨吖。

咦,化骨龍個角色其實係張家輝?我超鍾意呢齣戲!翻睇咗不下4、5次!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-14 07:25 PM 發表 查看引用來源

練過㗎!係咪想學野😎

等於食司華力腸一樣,唔好切開佢食,慢慢一口含住個頭,啜住再咬咁食㗎
啜住再咬嗰度...力度要控制得好好。否則一咬啲汁就爆出嚟,分分鐘成臉都係。

C姐成日用司華力腸嚟練習?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-14 15:34 發表 查看引用來源

我都冇做過腳底按摩。聽講如果身體有某啲毛病,按腳會痛X到PK!我好奇如果你去按腳(板)會有咩反應。

我估一係無動於衷,一係爆粗。前者可能性大啲。
唔通係兜一個大圈o黎讚我身體健康?
我都相信自己如果真係去按腳o既話應該唔會痛 (希望係) , 或者只係好輕微o既痛

不過就算打得再多都一樣係咁敏感囉, 感覺一樣會有, 只係習慣o左忍得住
除o左籐條之外大王亦好中意用手指, 要求係伸直腳板俾佢 r, 有時就咁 r 好耐有時另一隻手拎住籐條... 你懂的
仲有一個玩法係邊插邊 r 我腳板, 勁勁勁勁勁high, 你都可以試吓

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-14 17:03 發表 查看引用來源

情侶嘅話,我覺得值得一去。

你想像一下:兩個人喺一望無際嘅大海漂浮,困喺一個狹窄嘅空間,無所事事又上唔到網(當時冇,而家可能有),只可以好輕鬆咁談談情,做做愛。因為冇得離開「酒店」,唔使成日諗住幾點幾點要趕去睇邊個景點 ...
唔錯呀, 幾cosy o既感覺 有時候真係唔駛太豪華
如果張床再靠近窗口少少就perfect 囉! 不過都中意有床有梳化

一日十回... 咁可能真係時光倒流二十年先做到啦 (我當然冇所謂, 係講緊訓隔離果條友)
三次已經係盡頭, 第四次真係俾佢打到我屁股流血都未必起到機囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-15 09:32 AM 發表 查看引用來源

除o左籐條之外大王亦好中意用手指, 要求係伸直腳板俾佢 r, 有時就咁 r 好耐有時另一隻手拎住籐條... 你懂的

仲有一個玩法係邊插邊 r 我腳板, 勁勁勁勁勁high, 你都可以試吓 ...
「r腳板」 = tickle腳板底,好似唧痕咁係咪?點玩法?強制咁r?定係...你一郁,大王就一嘢發落去?

你怕唔怕唧㗎(譬如上身、頸),阿蛇?我估應該怕。一唧就投降?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-14 19:34 發表 查看引用來源

明嘅。我都知我係發緊夢。但有時發下夢都無妨吖。

咦,化骨龍個角色其實係張家輝?我超鍾意呢齣戲!翻睇咗不下4、5次!
我日日都daydreaming,不知幾happy😎

係呀,張家輝飾演嘅化骨龍入型入格!好好笑😂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-14 19:45 發表 查看引用來源

啜住再咬嗰度...力度要控制得好好。否則一咬啲汁就爆出嚟,分分鐘成臉都係。

C姐成日用司華力腸嚟練習?
鍾意食所以成日食司華力腸。最鍾意咬到「pop」一聲d汁係口內爆開⋯好滿足😌

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-15 09:44 AM 發表 查看引用來源

唔錯呀, 幾cosy o既感覺 有時候真係唔駛太豪華
如果張床再靠近窗口少少就perfect 囉! 不過都中意有床有梳化

一日十回... 咁可能真係時光倒流二十年先做到啦 (我當然冇所謂, 係講緊訓隔離果條友)
三次已經 ...
我覺得未試過嘅話,值得一試囉。環境舒服乾淨就好,毋須豪華。當然如果大王想,亦可以豪華。視乎邊隻cruise,啲房(cabin)會分好幾個等級嘅。好似酒店咁。唔同嘅view價錢又會唔同。有啲複式套房,都幾鬼豪!

我建議book一間有個向住海嘅露台嘅。因為冇人會睇到(除非有另一隻船喺附近),私隱度唔錯。你諗下:日落時份,夕陽之下,暮色之中,兩條友剝光豬對住個金光閃閃嘅海做愛,個畫面係咪會一世難忘先?

又,如果男人喺海風之中顏射,部份會命中你塊面,而其餘嘅隨風飄散。夕陽無限好,臉上嘅精液、鹹濕嘅海風...成件事會和諧有啲唔真實。應該會好似一幅畫咁。打完呢段,搞到我都想試!

講真。我成日話咩一日十次...得把口啫。以前一夜七次仍然硬住瞓。而家,我估4次應該仲應付到。

難怪老一輩嘅人成日講「質重於量」。我開始明白佢哋點解咁講。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-15 10:41 AM 發表 查看引用來源

我日日都daydreaming,不知幾happy😎

係呀,張家輝飾演嘅化骨龍入型入格!好好笑😂
我都係成日daydream㗎。

套戲係咪叫娛樂之王?我想翻炒!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆