上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-10 15:05 發表 查看引用來源
呢排其實都有keep住見老婆個表妹,但係因為啊表妹著衫唔算暴露,同埋比較屬於謹慎嗰啲(可能因為我喺到嘅關係掛) 所以要影到佢走光真係一啲都唔容易。

呢排見佢都係約喺老婆個表姐到見面,近呢幾次見表妹都透影到啲短裙黑 ...
離晒罩。。。男人最中意,女人最愛露🥰🥰🥰

引用:
原帖由 erikohiro 於 2021-6-10 15:14 發表 查看引用來源
仲唔俾你影到!辛苦唒!
見到佢露點嗰一刻個心情真係可以用苦盡甘來嚟形容呀 😂

引用:
原帖由 中村雅俊 於 2021-6-10 15:16 發表 查看引用來源
波仔細細先至容易走光露乳頭。
呢句真

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-10 15:20 發表 查看引用來源
離晒罩。。。男人最中意,女人最愛露🥰🥰🥰
啊表妹唔露囉,佢肯露我唔洗等咗咁耐先影到佢走光

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-10 15:47 發表 查看引用來源

啊表妹唔露囉,佢肯露我唔洗等咗咁耐先影到佢走光
佢詐詐弟弟啫😅而家咁…夠自然👍

回覆 5597# 最錫我老婆 的帖子

睇到對波⋯加埋粒靚的已經好滿足😍😍😍辛苦哂師兄🙏🏾
再期待更加正嘅表妹同埋嫂子嘅相😂😂😂💪🏾

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-10 15:05 發表 查看引用來源
呢排其實都有keep住見老婆個表妹,但係因為啊表妹著衫唔算暴露,同埋比較屬於謹慎嗰啲(可能因為我喺到嘅關係掛) 所以要影到佢走光真係一啲都唔容易。

呢排見佢都係約喺老婆個表姐到見面,近呢幾次見表妹都透影到啲短裙黑 ...
多謝師兄影到啲咁靚相畀我哋欣賞 ,以一個平時好斯文密實嘅女性嚟講 ,呢啲畫面真係好難捕捉得到。
再講多一聲多謝師兄。

引用:

辛苦晒🙇師兄🤗👍🏻😋😛👏👏👏好正🥳🎉

回覆 5597# 最錫我老婆 的帖子

就係咁先難得!細細粒乳頭,仲好似幾鮮嫰!😜

師兄果然喺“機會”主意者👍🏼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆