上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-11 15:47 發表 查看引用來源
藍色底應該tback仲清楚睇到個妹妹,尾個張應該只係著C襪冇著底底,估唔到原來表妹內裏都咁open
白色絲襪嗰日影嗰啲張張都有底,點會無啦啦得嗰一張除咗條底 😂
表妹白虎嚟㗎,所以尾嗰張所謂嘅毛毛係錯覺嚟㗎,所以一定有底褲,我現場睇都見到有底褲,問題係白底定透明底㗎啫。佢連買bra都同我老婆講唔想我喺到,點會無啦啦走去除咗條底褲 😂

回覆 5641# 最錫我老婆 的帖子

師兄見過表妹妹妹?又知係白虎?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-11 16:01 發表 查看引用來源
師兄見過表妹妹妹?又知係白虎?
你睇佢藍色底褲嗰張相,你見到有毛咩?

回覆 5643# 最錫我老婆 的帖子

又係喎!師兄當然細心!👍😉

回覆 5643# 最錫我老婆 的帖子

師兄有冇入佢廁所摷佢啲underwear出嚟睇吓?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-11 16:03 發表 查看引用來源
又係喎!師兄當然細心!👍😉
難得連佢個西都見到埋,當然要睇真啲㗎啦, 珍藏嚟㗎,呢排我返工放工無聊就會開出嚟睇返 😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-11 16:04 發表 查看引用來源
師兄有冇入佢廁所摷佢啲underwear出嚟睇吓?😉
當然有啦,不過入面一條底褲一個bra都冇,俾佢收埋晒

回覆 5646# 最錫我老婆 的帖子

的而且確好正!咁純情最後都失手比師兄,仲要咁清楚!😉

回覆 5647# 最錫我老婆 的帖子

果然純情良家feel, 佢始終會有日失守比你摷到嘅,到時仲有満足感!😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 16:16 發表 查看引用來源

當然有啦,不過入面一條底褲一個bra都冇,俾佢收埋晒
👍🏻🤭厲害😁冇放過一D機會😏👍🏻😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆