上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 花尾仔 於 2021-6-12 09:48 發表 查看引用來源
表妹樣靓身材正,仲要系冇毛閪又肥美,舔就一流,襪褲連底底都吾著,表妹都好淫盪😍😍😍
都話有著底咯,我現場親眼見到㗎,做乜唔信我啫 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-12 15:14 發表 查看引用來源

🤭😂😂睇得AV太多…有幻覺😁🤭

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-12 15:14 發表 查看引用來源

年纪大有老花,見到靓女笑哈哈🤣🤣🤣

冇毛毛係好好玩,摸落滑劣劣,一走光連兩片唇都睇曬。
我覺得表妹開發下,有機會似呀嫂咁,鐘意show off引人

絲襪美腿無得輸😍😋

疫情之下真係悶到入都顛,上星期終於忍唔住同老婆book咗間酒店staycation。

同老婆住得酒店就預咗會同佢瘋狂扑嘢㗎啦,但係估唔到嘅係,老婆因為自信心問題已經好耐都冇俾我影過佢相。但係入到酒店後,老婆果然放啲,竟然肯俾我影佢相 😝

出住2張老婆嘅出浴照先 😝

附件

回覆 5696# 最錫我老婆 的帖子

睇嚟阿嫂自信心返晒嚟

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-17 07:46 發表 查看引用來源
疫情之下真係悶到入都顛,上星期終於忍唔住同老婆book咗間酒店staycation。

同老婆住得酒店就預咗會同佢瘋狂扑嘢㗎啦,但係估唔到嘅係,老婆因為自信心問題已經好耐都冇俾我影過佢相。但係入到酒店後,老婆果然放啲,竟然肯俾 ...
正呀,卜咗幾多鑊呀?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-17 07:46 發表 查看引用來源

同老婆住得酒店就預咗會同佢瘋狂扑嘢㗎啦,但係估唔到嘅係,老婆因為自信心問題已經好耐都冇俾我影過佢相。但係入到酒店後,老婆果然放啲,竟然肯俾 ...
well done...
well 燈..

引用:

雖然係背影睇唔到正面,但係都覺得嫂夫人真係好正。
期待後續

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆