上一頁下一頁
發新話題

[其他] 此帖已過5000 謝謝

收藏  |  訂閱
5.0k  273.5k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-5-15 10:22 PM 發表 查看引用來源:036: 好叻仔....BUT.....又睇下我搵果D.....如下:德甲附加賽 - 基本賽制....德甲尾3 VS 德乙第3.....去決定德甲尾3須唔須要降班 及  德乙第3可唔可以升班.由1997年開始至2012年共16季德甲附加賽....我發現 ...
:ub_good::ub_good:

引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-5-15 10:24 PM 發表 查看引用來源
真心欣賞劉華不屈不撓的精神……我粗人一名不太懂去找資料,抱歉!
我賭仔一名:096:
不過我地都有共通點......希望贏馬會錢:096:

引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-5-15 10:25 PM 發表 查看引用來源Raymond兄加油
樓主,大少 一樣,
最緊要大家一齊贏

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-5-15 10:27 PM 發表 查看引用來源我賭仔一名:096: 不過我地都有共通點......希望贏馬會錢:096:
me 2

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-5-15 10:22 PM 發表 查看引用來源

德甲附加賽 - 基本賽制....德甲尾3 VS 德乙第3.....去決定德甲尾3須唔須要降班 及  德乙第3可唔可以升班.
由1997年開始至2012年共16季德甲附加賽....我發現左......除2009(紐倫堡),2010(慕遜加柏)及2012年(賀芬咸)呢3季既德甲尾3可以留低, 其餘既13季-1997(卡爾斯魯厄), 1998(紐倫堡), 1999(杜伊斯堡), 2000(安達赫治), 2001(弗賴堡), 2002(比勒費爾德), 2003(法蘭克福), 2004(波琴), 2005(凱沙羅頓), 2006(緬恩斯), 2007(紐倫堡), 2008(科特布斯) & 2011(哈化柏林)所有德甲尾3都全部降班落德乙:044:
今季2013德甲尾3(漢堡) VS 德乙第3(格雷特霍夫).....究竟.....最後會點? :096:
一陣又講下呢16季德甲附加賽既少少共通點(唔係100%, 但8,9成相似既數據):122:
16季德甲附加賽既少少共通點如下:
德甲附加賽 - 基本賽制....分兩回合(主客制)比賽......由1997年開始至2012年共16季德甲附加賽....我又.....發現左......大部份既附加賽都係.......邊隊主場....賽果計....多數都羸波:044:
換言之......今晚首回合.......德甲尾3(漢堡)主場 VS 德乙第3(格雷特霍夫)作客.....究竟.....最後會點?:096:

ANYWAY......如果大家認為漢堡一定唔會降班, 我只可以講....下一場18/5/2014Sun 德乙第3(格雷特霍夫)主場 VS 德甲尾3(漢堡)作客.....唔信數據唔買/唔睇好德乙第3(格雷特霍夫)....都嘗試下唔好買作客既德甲尾3(漢堡).....睇場希望係好波既德甲附加賽.

15 May 2014 附加賽之夜

精英隊[0/-0.5]
漢堡[-0.5/-1]
普雷斯頓[0/+0.5]

今晚一定要問馬會攞返:046:

支持.

��加油

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-5-15 11:42 PM 發表 查看引用來源精英隊[0/-0.5] 漢堡[-0.5/-1]普雷斯頓[0/+0.5]今晚一定要問馬會攞返:046:
一定要拎返哂

支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆