上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  319.6k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-21 10:38 發表 查看引用來源
😵😵😵
比人屌完仲好自豪,所以佢條契弟就系捉到佢心理,屌完仲向我示威
奇怪佢應該會收得好密, 講出嚟始終唔好聽
好似我公司位靚中女(我老婆個老友), 佢成日企晌道德高地, 話做雞點賤, 點樣搞人老公唔啱(佢廿幾年前個男友比佢個好姊妹搭上咗) 不過佢之前好似又係背住老公係出面偷食, 就算而家係公司同人flirt下都一樣咁happy

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-21 10:38 發表 查看引用來源

都唔早喇........3個幾鐘前已經起咗身, 我呢邊呢幾日特然好凍
係咪澳洲 ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-21 10:45 發表 查看引用來源

強國𨶙邊有品, 風度更加唔會存在.
呢d撚屌邊有風度,屌完仲唱就會😵

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-5-21 10:42 發表 查看引用來源

CHING係邊條洲?
以前啲都提過下...........
小弟身處南半球

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-21 10:46 發表 查看引用來源

奇怪佢應該會收得好密, 講出嚟始終唔好聽
好似我公司位靚中女(我老婆個老友), 佢成日企晌道德高地, 話做雞點賤, 點樣搞人老公唔啱(佢廿幾年前個男友比佢個好姊妹搭上咗) 不過佢之前好似又係背住老公係出面偷食, 就 ...
女人系好難用正常嚟睇,口不對心,又小氣又易受利用

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-5-21 10:41 發表 查看引用來源
呢亭女人一撩就起水,寶兄老婆都似,pm佢傾下都感覺佢有D起水
富兄你好似都感覺到我隻乸起水?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-21 10:45 發表 查看引用來源
個人特長,鳩頭大又長,真系屌死女,直擊有7至8寸,東方人算勁😱
我係泳池更衣室見啲六尺幾嘅鬼佬都冇咁大............

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-21 10:45 發表 查看引用來源
個人特長,鳩頭大又長,真系屌死女,直擊有7至8寸,東方人算勁😱
扯哂旗俾師兄你睇㗎 ? 我有個 friend 足九吋長有多兩吋半粗, 三角泳褲唔使諗住著到, 但有苦自己知.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-21 10:50 發表 查看引用來源
富兄你好似都感覺到我隻乸起水?
想知Pm話你知

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-21 10:51 發表 查看引用來源

扯哂旗俾師兄你睇㗎 ? 我有個 friend 足九吋長有多兩吋半粗, 三角泳褲唔使諗住著到, 但有苦自己知.
我諗我大仔第時就會咁, 幾個月大已經成吋幾長(我見其他朋友嘅細路得粒花生咁) 一扯咗會接近2吋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆