上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.0k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-15 10:29 發表 查看引用來源

真係百忍成金。籐條我諗起好幼個隻,打人好痛㗎!
我就係專揀幼果d 黎買 感覺好唔同o既, 愈幼果陣痛愈sharp, 最需要忍耐o既其實係雙手唔好伸去後面捽囉
o黎緊其實仲想加磅, 前幾晚睇到有樣叫做薑罰o既o既, 就係切一舊生薑塞入後門然後先俾人打,
原理係要連肌肉收緊呢個反應都戒埋佢, 因為一收緊自己用力夾落舊薑度會辣到仆街
想要達到o既效果就係成個鞭打過程, 屁股o既肉每一秒鐘都要係一個放鬆o既狀態先可以避免不必要同埋更強烈o既痛苦囉
我想挑戰吓

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-15 11:40 AM 發表 查看引用來源
...另一個pose 係擰轉身訓底屁股朝天, 通常係上面果個fail 之後, 訓低舉高腳俾佢繼續r , 再郁就一籐條打落屁股 ...
狗仔舉高腳...咁咪即係好似「黃狗射尿」嘅pose? 難度好高喎!
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-15 11:40 AM 發表 查看引用來源
...我尖叫出o黎然後反射動作擰轉身一巴掌打落佢塊面 ...
如果我係你朋友,一定唔怪你囉。不過,我諗嗰一巴無情力應該都好應!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-15 12:20 PM 發表 查看引用來源

4次算唔錯喇🤭⋯一日十次要搵個精壯嘅弟弟代你試下咪得囉😂
係嘅。

不過,我仲係希望有生之年挑戰一次「一日十回」。或者我會將「一日」設定為「24小時」。拉長去進行-好似「勒芒24小時耐力賽」咁去完成。

至於射唔射得出咁多次呢... 真係要試過先知。聽天由命啦,好無?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-15 12:22 PM 發表 查看引用來源

此pop不用彼pop😂
我講緊食腸呀
哦咁。

等我下次食腸都pop吓先!

你食小籠包會唔會都用同一技術去pop open個粉皮?小弟次次一咬落去都搞到啲汁飛濺出嚟,彈到其他人。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-15 12:30 PM 發表 查看引用來源
...
但都係果句, 十年前或者仲有d 可能 ...
衰!睇小大王...

幫男人補腎保精,女人有責呀!

多啲煲啲老火湯佢飲啦。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-15 12:58 PM 發表 查看引用來源

再提佢十年前或者仲有d可能=》G師兄呢刻已經麻木晒⋯so9sad🤭

不過蛇師姐,我哋都要付出好多力㗎! 你操開,對你應該濕濕碎😜
麻木?又唔會。點會呀!性愛係咁重要嘅一樣嘢。

坦白講,人到中年,性能力的確差咗,呢樣係客觀事實嚟。

等我再講一次:「一日十次」只不過係一個用嚟講笑或者troll人嘅點子。毋須太認真。

我唔覺得「一日十次」係咩偉大achievement。男人最重要嘅係滿足女人(同自己)。做完愛,大家都好飽好舒服就好。否則,俾你一日射夠廿次又點吖,做倉鼠咩,係咪?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-15 12:43 發表 查看引用來源

我就係專揀幼果d 黎買 感覺好唔同o既, 愈幼果陣痛愈sharp, 最需要忍耐o既其實係雙手唔好伸去後面捽囉
o黎緊其實仲想加磅, 前幾晚睇到有樣叫做薑罰o既o既, 就係切一舊生薑塞入後門然後先俾人打,
原理係要連肌肉 ...
聽到都想唱王傑首歌「心震」⋯當找到服從枕邊人
心震 又會想鞭多幾下🥶
如果連收縮嘅反射都無埋。個大腦嘅signal要好強,同埋真係要練出黎

我比較擔心後眼會辣到唱「我這晚熱辣辣 Ya Ya」😆

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-15 12:40 發表 查看引用來源
令我極度快樂亦極度痛苦
你寫呢句,令到旁人如我都feel個種感覺🤧

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-15 12:53 發表 查看引用來源

狗仔舉高腳...咁咪即係好似「黃狗射尿」嘅pose? 難度好高喎!

如果我係你朋友,一定唔怪你囉。不過,我諗嗰一巴無情力應該都好應!
唔高, 一個係好似俾人啜腳趾咁舉高少少啫, 對方會用手捉住又唔駛自己hold住個姿勢
另一個屁股朝天訓低, 小腿舉起, 腳板向住天花板, 咁有幾難?

朋友果巴掌...... 諗起都有d 尷尬
冇錯斷估真係幾應, 用o左幾大力自己都唔知, 但 "啪" 果吓好大聲
in my defense 條友係100% 知道我怕唧, 有心理準備俾人唧還好, 都未ready就俾人拮喎, 痛o架嘛大佬

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-15 13:00 發表 查看引用來源

係嘅。

不過,我仲係希望有生之年挑戰一次「一日十回」。或者我會將「一日」設定為「24小時」。拉長去進行-好似「勒芒24小時耐力賽」咁去完成。

至於射唔射得出咁多次呢... 真係要試過先知。聽天由命啦,好無? ...
有生之年、挑戰一次😂😂😂比d信念,實得㗎! 加油💪🏻

改名做2410夠簡單😂

係咪要搵樣野mark埋射出次數、時間、多少⋯

C兄怕唔怕到時會虛脫上報🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆