上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  315.8k

本人曾遇到是有鬧鐘,時間45分中。在我心中價錢是$250。當然是你心儀的你加貼士冇問題。我也曾在此說過價錢根本是由市面環境而定。現在的環境怎會加價。放胆問清楚價錢才入座。曾有某間答按摩$150。心理有數啦。西記多年加多少錢?

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-25 11:09 發表 查看引用來源

當然我都唔係話一竹篙打曬一船人  我只不過係提出我見過最差嗰啲 亦都有啲係好嘅  正如呢度啲師兄話齋 你有嘅我未必有 我有嘅你都未必有
呢排-行佐輪深記發仔,大細餐都試過,發覺都係咁上下,C九識化粧都係王粥第2間,文青餐廳隔離.,按就吾好有其望,純粹1射都Ok

師兄呢間有得開大?
引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-25 13:22 發表 查看引用來源
呢排-行佐輪深記發仔,大細餐都試過,發覺都係咁上下,C九識化粧都係王粥第2間,文青餐廳隔離.,按就吾好有其望,純粹1射都Ok

引用:
原帖由 taisek 於 2020-10-25 13:22 發表 查看引用來源
本人曾遇到是有鬧鐘,時間45分中。在我心中價錢是$250。當然是你心儀的你加貼士冇問題。我也曾在此說過價錢根本是由市面環境而定。現在的環境怎會加價。放胆問清楚價錢才入座。曾有某間答按摩$150。心理有數啦。西記多 ...
師兄係按正骨 ?髮仔邊間係咁?阿華牀邊好似有鬧鐘 !就係市道唔好 我試過好相熟嘅按完先加價 好sad. 尤其最近多咗好多兼職師奶 耐唔耐番-日現金出糧揾快錢 呢D先狼  所以各師兄入閘前必須問價

引用:
原帖由 simonduck 於 2020-10-25 16:54 發表 查看引用來源
師兄呢間有得開大?
睇各別,不過吾好期望,很貴。貴到我縮!

今日行過最近獅子個間,問了價話150一鐘,WA 應該連埋小費好貴,走了,
有無CHING報告???

曾遇一間有鬧鐘髮仔,地點、在近邊界附近。琴琴青,一埋身就像八抓魚。仲

引用:
原帖由 waihin2013 於 2020-10-25 20:14 發表 查看引用來源
今日行過最近獅子個間,問了價話150一鐘,WA 應該連埋小費好貴,走了,
有無CHING報告???
算平,俱樂部果邊2舊,想平界限街尾果4小鋪,1舊,不過你睇吾睇得上眼!

仲啱。即刻起機。跟着技司去 洗手。 十零二十分鐘。攪掂。

好耐冇去四妹個邊。四妹服務時間也合理。價錢兩魚半不知有加價否?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆