上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.2k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-15 13:13 發表 查看引用來源

衰!睇小大王...

幫男人補腎保精,女人有責呀!

多啲煲啲老火湯佢飲啦。
煲湯...
如果你為o左一個人煲湯 (真係買足料煲你講o既老火湯), 之後呢條友要落雞粉先覺得好飲
你會唔會有咩feeling?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-15 13:06 發表 查看引用來源

哦咁。

等我下次食腸都pop吓先!

你食小籠包會唔會都用同一技術去pop open個粉皮?小弟次次一咬落去都搞到啲汁飛濺出嚟,彈到其他人。
試下⋯好食好多㗎

小籠包呢,我嘅心得係
1)夾起放匙羹
2)小心輕輕咬住最頂端凸出嘅位,記住係凸起咗至易咬,有時會用脷頂一頂佢㗎
3)慢慢咬開,就一啖咁吸啜d精華
4)啜乾晒d汁,就一口食晒佢

完美🈵

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-15 13:37 發表 查看引用來源

麻木?又唔會。點會呀!性愛係咁重要嘅一樣嘢。

坦白講,人到中年,性能力的確差咗,呢樣係客觀事實嚟。

等我再講一次:「一日十次」只不過係一個用嚟講笑或者troll人嘅點子。毋須太認真。

我唔覺得「一日十次」係咩偉大achi ...
知道知道⋯C兄令我眼界大開啦!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-15 14:18 發表 查看引用來源

煲湯...
如果你為o左一個人煲湯 (真係買足料煲你講o既老火湯), 之後呢條友要落雞粉先覺得好飲
佢嫌唔夠濃味?
可以唔駛再煲⋯出去叫味精湯比佢
煲細細煲自己想飲嘅,分兩日飲

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-15 13:59 發表 查看引用來源
聽到都想唱王傑首歌「心震」⋯當找到服從枕邊人
心震 又會想鞭多幾下🥶
如果連收縮嘅反射都無埋。個大腦嘅signal要好強,同埋真係要練出黎

我比較擔心後眼會辣到唱「我這晚熱辣辣 Ya Ya」😆 ...
哈哈哈哈我都覺得會
之後練成點係之後o既事, 頭果幾次這晚熱辣辣就唱硬o架啦
即係做大事o既人, 行動之前往往都要有定失敗o既心理準備同埋覺悟
我唔識玩投資o既o野, 但如果真係要做, 比如話攞十萬蚊去o黎玩,
我會計好條數如果蝕晒呢十萬蚊我都唔需要訓街o既話我先會去馬, 換句話講就即係預o左後眼會生不如死囉
不過我想再去盡d 同大王propose, 由佢去決定, 想咁樣玩o既話薑由佢負責搵, 要幾大舊都由佢話事
我可以俾佢插入去可以俾佢打, 但玩完之後佢要食o左舊薑佢 唔準洗, 玩完即刻食, 食完半個鐘之內唔準飲水
佢肯o既話我歡迎佢隨時糟質我

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-15 14:18 發表 查看引用來源

試下⋯好食好多㗎

小籠包呢,我嘅心得係
1)夾起放匙羹
2)小心輕輕咬住最頂端凸出嘅位,記住係凸起咗至易咬,有時會用脷頂一頂佢㗎

完美🈵 ...
乜唔係小籠包放入口又拎返出o黎, 吞吞吐吐咁, 不時伸條脷係咁舔, 前後左右舔, 反轉佢舔,
又再吞吞吐吐同時慢慢加速, 啜住個包突起果個位吸晒入面d 汁, o係個口入面浪一陣先,
跟住笑淫淫顎高頭等d 汁液好慢好慢咁自己流落喉嚨再吞, 之後舔個包再吞吐幾吓然後再舔嘴唇邊,
最後拎起個包o係自己面上捽o黎捽去咁樣既咩? 仲要細細聲問個包舒唔舒服o架!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-15 04:18 PM 發表 查看引用來源

煲湯...
確係又會冇癮嘅...
我信蛇媽湯包嘅,但湯底可能要濃返些少。
加多啲肉囉!條友被你薰陶到咁重口味。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-15 04:18 PM 發表 查看引用來源

試下⋯好食好多㗎

小籠包呢,我嘅心得係
1)夾起放匙羹

完美🈵 ...
用隻匙羹兜住嚟食,果然係食得其法!

每一個步驟都完全make sense。好,我以後照辦煮碗!

除咗step 1,全部都令人聯想到...一種令男人好享受嘅行為。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-15 05:25 PM 發表 查看引用來源

乜唔係小籠包放入口又拎返出o黎, 吞吞吐吐咁, 不時伸條脷係咁舔, 前後左右舔, 反轉佢舔,
又再吞吞吐吐同時慢慢加速, 啜住個包突起果個位吸晒入面d 汁, o係個口入面浪一陣先,
跟住笑淫淫顎高頭等d 汁液好慢好慢咁 ...
請問,你食嗰隻小籠包形狀係咪好似榮X牌潤腸咁嘅呢?頂部黐咗隻蘑菇。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-15 15:14 發表 查看引用來源

哈哈哈哈我都覺得會
之後練成點係之後o既事, 頭果幾次這晚熱辣辣就唱硬o架啦
即係做大事o既人, 行動之前往往都要有定失敗o既心理準備同埋覺悟
我唔識玩投資o既o野, 但如果真係要做, 比如話攞十萬蚊去o黎 ...
玩到咁大要食埋舊薑,仲要唔比飲水🥵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆