上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-20 07:46 發表 查看引用來源
所以話唔想認年記大都唔得,瞓得嗰幾個鐘已經自己無啦啦醒咗瞓唔返,起身屙個尿,之後走埋個窗到睇吓出面咩天氣,跟住諗住上返床再攤吓,又見到老婆個籮對住我

https://i.postimg.cc/5H0BGCgf/19-FAC6-B6-721-F-47-AF-B9-D5-3 ...
緊係即刻舉炮攻擊

橫掂都係,係我就借頭借路叫三叔入嚟,滿足吓啊嫂,我估啊嫂實半推半就俾三叔中出埋都得!

係喎,三叔近月樓台有優勢。
拍一套父目前犯
引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-8-23 23:15 發表 查看引用來源
橫掂都係,係我就借頭借路叫三叔入嚟,滿足吓啊嫂,我估啊嫂實半推半就俾三叔中出埋都得!

推~~路過輕輕一推!

尋晚上咗去老婆個表姐到食飯,表姐上身普通一件黑色tee,下身一條白色短褲仔。有時最普通嘅屋企衣著,對女仔嚟講都可以係最危險嘅服裝。。

成晚流流長喺表姐屋企,我梗係機不離手啦,今日同大家分享吓幾張尋晚偷影表姐嘅戰利品

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-26 15:07 發表 查看引用來源
尋晚上咗去老婆個表姐到食飯,表姐上身普通一件黑色tee,下身一條白色短褲仔。有時最普通嘅屋企衣著,對女仔嚟講都可以係最危險嘅服裝。。

成晚流流長喺表姐屋企,我梗係機不離手啦,今日同大家分享吓幾張尋晚偷影表姐嘅戰利 ...
謝師兄非常分享👏👏👏有野睇👍🏻正😅😅…😌有冇D重.😉透視到呢..😅😅

多D  多D  多D🤪🤪🤪

回覆 5965# 最錫我老婆 的帖子

嘩⋯⋯差少少可以睇埋毛毛呀😍😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-26 15:07 發表 查看引用來源

成晚流流長喺表姐屋企,我梗係機不離手啦,今日同大家分享吓幾張尋晚偷影表姐嘅戰利 ...
影嘅角度非常刁鑽, 機會千鈞一髮 ,精彩片段永留紀念。

引用:

第三張相影得非常清晰,睇落嚟表姐都喜歡修剪下陰毛, 大髀罅兩邊非常乾淨。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆